Meg 2: The Trench
Detaljer
Aldersgrense
TBC
Premiere
Lengde
1 time 55 min
Regi
Ben Wheatley
Rollebesetning
Jason Statham
Wu Jing
Sophia Cai
Page Kennedy
Sergio Peris-Mencheta
Skyler Samuels
Cliff Curtis
Språk
Engelsk
Sjanger
Action
Komedie
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen har en utrygg stemning og inneholder flere skildringer av haiangrep og mennesker i panikk. Den får derfor 12-årsgrense.
Se mer

Meg 2: The Trench

Se den i Bergen

Den er et spenningseventyr større en du kan tenke deg, og tar 2018-versjonen og skrur den til max, tar actionscenene til høyere høyder og dypere dybder, med flere enorme meger og så mye mer! Dykk ned i ukjent farvann med Jason Statham og det globale actionikonet Wu Jing mens de leder en dristig gjeng forskere på et utforskningsdykk ned i det dypeste havdypet. Reisen deres spinner ut av kontroll når en ondsinnet gruveoperasjon truer oppdraget deres og tvinger dem inn i en kamp for å overleve. Satt opp mot kolossale meger og nådeløse plyndrere, må heltene våre overgå, overliste og overvinne grusomme rovdyr i et pulserende kappløp mot tiden. Fordyp deg i årets mest intense kinoopplevelse med "Meg 2: The Trench" - der havdypet kun matches av nivået av ren, skjær spenning!

Gjør deg klar for sommerens ultimate adrenalinrush i "Meg 2: The Trench"! Den er et spenningseventyr større en du kan tenke deg, og tar 2018-versjonen og skrur den til max, tar actionscenene til høyere høyder og dypere dybder, med flere enorme meger og så mye mer! Dykk ned i ukjent farvann med Jason Statham og det globale actionikonet Wu Jing mens de leder en dristig gjeng forskere på et utforskningsdykk ned i det dypeste havdypet. Reisen deres spinner ut av kontroll når en ondsinnet gruveoperasjon truer oppdraget deres og tvinger dem inn i en kamp for å overleve. Satt opp mot kolossale meger og nådeløse plyndrere, må heltene våre overgå, overliste og overvinne grusomme rovdyr i et pulserende kappløp mot tiden. Fordyp deg i årets mest intense kinoopplevelse med "Meg 2: The Trench" - der havdypet kun matches av nivået av ren, skjær spenning! "Meg 2: The Trench" er regissert av Ben Wheatley ("Free Fire"), etter et manus av Jon Hoeber & Eric Hoeber ("Transformers: Rise of the Beast") og Dean Georgiaris ("Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life"), og en historie basert på romanen The Trench av Steve Alten.
Vis mer