Velkommen tilDrammen kino

Drammen kino

  Transport & Parkering

  Transport: Kinoen ligger sentralt midt på torget i Drammen Sentrum. Holdeplass rett ved. Togstasjonen rett over bybrua. Kun 5 minutter gange fra kinoen.  

  Parkering: Drammen Kommune tilbyr gratis parkering.
  One Park AS "Kinogarasjen

   

  Åpningstider

  Vi åpner 30. min før første forestilling
  Mandag - søndag (samt helligdager)

  Vår adresse

  Bragernes torg 2A, 
  3017 Drammen
  Kontakt oss

  Program

  Program

  Velg hva du vil se
  Velg hva du vil se

  Om kinoen

  KinoCity i Drammen er en topp moderne heldigital kino med 6 saler med plass til 925 gjester. Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune, ble etablert i Drammen 30 november 2001.

  KinoCity har et årlig besøk på ca 360.000 besøkende pr. år, og er med det landets femte største kino. Omlag 40 ansatte fordelt på hel og deltid. Nyoppussende kinosaler i 2017-2020. Nytt lerret, lydanlegg og kinostoler. Hovedsalen sal 1 med plass til 340 gjester har egen, eksklusiv rad med elektriske reclinere i skinn med mobilladning. Sal 4 har egen sofaseter for 2 på bakerste benk i tillegg til recliner rad også. Kinoens publikumsareal og foajè ble totalrenovert høsten 2019. Drammen kino jobber aktivt og daglig med å sikre kvalitet i gjesteopplevelsene i tillegg til å tilby et variert kinoprogram med hovedvekt på barn og familiefilm. Norske filmer, undersholdningsfilmer og kvalitetsfilm vises ukentlig. Drammen kino tilbyr også aktuelle polske, litauiske, tyrkiske og Bollywood filmer. Konsertfilmer og operaforestillinger månedlig. Senior og babykino hver tirsdag formiddag.  

  Nordisk Film Biografer er Danmarks største kinokjede og den største kinoaktøren i Norge og Danmark, hvor det gjennomsnittlig selges ca. en million kinobilletter i måneden. Nordisk Film Biografer, er eid av Egmont. Nordisk Film Biografer har i alt 565 ansatte.

  Egmont er en av Skandinavias førende mediekonserner. Skaper og formidler fortellinger som spenner fra trykk til plasmaskjerm, fra underholdning til undervisning, fra finkultur til folkelighet. Egmont står bak ukeblad, magasiner, tegneserier, bøker, film, tv-programmer, undervisningsmaterialer, spill, innhold til mobile tjenester og elektronisk underholdning. Egmont er i 22 land, og med 3.500 ansatte.