After Everything
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
1 time 33 min
Regi
Castille Landon
Rollebesetning
Hero Fiennes Tiffin
Josephine Langford
Originaltittel
After Everything
Språk
Engelsk
Sjanger
Drama
Romantikk
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder flere scener med dramatiske hendelser og sterke følelsesutbrudd. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.
Se mer

After Everything

Se den i Bergen

After Everything er den femte og avsluttende filmen i After-serien. Tessa og Hardin er ikke lenger sammen etter at Hardin ga ut den utleverende boken om deres forhold uten at Tessa visste om det. Alene i England rakner det for Hardin, han ramler utpå igjen med alkohol og usunn livsstil. Han har kontrakt på ny bok, men uten Tessa i livet får han skrivesperre og dersom han ikke fullfører et nytt manus må han gi tilbake forskuddet fra forlaget.

Hardin innser at for å kunne fortsette videre i livet, og ha en sjanse å vinne Tessa tilbake, må han rette opp sine feil fra fortiden. Han drar til Portugal for å besøke Natalie, en han tidligere har behandlet dårlig. Når han forstår at hun har gått videre med livet sitt, klarer Hardin til slutt å tilgi seg selv. Og han øyner muligheten for en fremtid sammen med kvinnen han elsker.

Samtidig forbereder Landon og Nora seg til bryllupet sitt i USA, hvor både Tessa og Hardin er gjester. Kan paret som har gått gjennom alt endelig tilgi hverandre og ende opp sammen?

After Everything er skrevet og regissert av Castille Landon og er basert på karakterene fra den bestselgende bokserien av Anna Todd. After Everything avslutter den populære filmserien, med skuespillerne Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford som Hardin og Tessa.

Vis mer