SENIORDAGEN på Lagunen

Se den i Bergen

seniorkino

𝗩𝗘𝗟𝗞𝗢𝗠𝗠𝗘𝗡 𝗧𝗜𝗟 𝗦𝗘𝗡𝗜𝗢𝗥𝗗𝗔𝗚 𝗣Å 𝗟𝗔𝗚𝗨𝗡𝗘𝗡 𝗞𝗜𝗡𝗢

Vi inviterer vi til seniordag hos oss på Lagunen kino! Det blir servert kaffe, te og vafler til alle gjestene våre som skal på seniorkino med filmen Fedrelandet. 😍

Dato: Onsdag 4.oktober
Tid: Filmvisning 13:15

𝗢𝗠 𝗙𝗜𝗟𝗠𝗘𝗡
Se «den nye nasjonalfilmen»
Fra Margreth Olin, regissøren av Mannen fra Snåsa, Engelen og Barndom, kommer dokumentaren Fedrelandet, en nær og spektakulær omfavnelse av vår første kjærlighet: Naturen.

Med Olins 85 år gamle far som guide, opplever vi Norges mest eventyrlige dal, Oldedalen i Nordfjord. Her har han vokst opp, og her har generasjoner før ham levd i balanse med naturen. Majestetiske bilder av ville fjell, kalvende breer og yrende dyreliv går side om side med foreldrenes fortellinger om generasjonene som tråkket opp stiene, forholdet vi har til naturen og hva som er verdifullt i livet. Musikken er komponert av unike lydopptak - naturens egne melodier, oversatt og fremført av London Contemporary Orchestra.

Med Fedrelandet har Margreth Olin laget sin mest storslagne film, og samtidig hennes mest personlige, med Wim Wenders og Liv Ullmann på laget som utøvende produsent.

"Den nye nasjonalfilmen. Me har ein nasjonalsong frå før av. Nå har me også ein nasjonalfilm" - Stavanger Aftenblad

"Mektig og majestetisk opplevelse av den vakreste naturen du kan finne" - NRK Filmpolitiet Se mindre

Velkommen!