Kunst på kino: TOKYO STORIES - EXHIBITION ON SCREEN

Se den i Bergen

TOKYO STORIES - EXHIBITION ON SCREEN

Vi viser kunstfilmen "TOKYO STORIES" fra EXHIBITION ON SCREEN mandag 29. mai på Gimle (Oslo), Lagunen (Bergen), Asker, Verdal, Horten og Kristiansund kino.

29. mai:
Gimle kl. 17:30
Lagunen kl. 18:00
Verdal kl. 20:50
Asker kl. 20:00
Horten kl. 18:00
Kristiansund kl. 18:00

Følg arrangementet på Facebook!

Et spennende møte med en av verdens beste kunst hovedstad.

Basert på en stor utstilling ved Ashmolean i Oxford, Tokyo Stories har et spenn på 400 år med utrolig dynamisk kunst – variasjon fra de delikate treprintene av Hokusai og Hiroshige, til popkunst plakater, moderne fotografier, manga, film og splitter nye kunstverk som ble skapt på gaten.

Utstillingen var en stor suksess og brakte yngre og mer mangfoldig publikum til museet. Filmen bruker utstillingen som en startrampe for å reise til Tokyo, og utforske kunsten og kunstnerne i byen mer utfyllende.

En vakkert illustrert og rikt detaljert film som ser på en by som har gått igjennom konstant ødeleggelse og fornyelse i sin 400 år lange historie, resulterer i en av de mest fargerike og interessante byene på planeten…

“Tokyo has a powerful engine that just doesn’t stop. There is an energy, a particular floating power in Tokyo. Whatever happens, this city gets rebuilt again and continues to move forwards.”
- Machida Kumi

En feiring av Tokyo: en av verdens mest kreative, dynamiske og fascinerende byer.

Denne filmen forteller historiene til kunstnere og mennesker som har gjort Tokyo berømt for sin grenseløse driv for det nye og innovative.

Regissert av David Bickerstaff
Lengde: 90 minutter
Engelsk tekst