Eksklusiv førpremiere: Knives out // velkomstdrink + goodiebags

knives out

Hjertelig velkommen til eksklusiv førpremiere av "Knives out", den 4.desember kl.18:00, på Bergens nye superkino i Lagunen Storsenter i samarbeid med Kinoklubb Norge! Som klubbmedlem får du eksklusiv lukket visning på "Knives out"!

Filmen er en Kinoklubb Norge-film. Hvis du er medlem kan du se den for halv pris på kino. Les mer eller meld deg inn på www.kinoklubb.no, her får du gode filmer til halv pris!

Om arrangementet:
Filmen starter kl. 18.00, vi serverer gratis Prosecco og kake før filmen, og alle får goodie-bags, så møt gjerne opp tidlig. Det vil være en kort introduksjon av Kinoklubbens leder!

Ingress:
Regissør Rian Johnson (Looper, Star Wars: The Last Jedi) leverer med KNIVES OUT en hyllest til Agatha Christies legendariske kriminalhistorier.

Den suksessfulle krimforfatteren Harlan Throbey (Christopher Plummer) blir funnet død i sitt herskapshus rett etter feiringen av sin 85-årsdag, og den eksentriske detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) er av diffuse årsaker hyret som etterforsker. Fra Harlans dysfunksjonelle familie, til hans trofaste stab av tjenere, må Blanc manøvrere en stram line mellom sannheter, løgner og blindspor for å avdekke sannheten bak Harlans brå død.

Med et stjernespekket skuespiller-ensemble er KNIVES OUT et friskt, morsomt og moderne mordmysterium hvor alle er like mye under mistanke.

Hvordan kjøpe billetter?
Du kan kjøpe kjøpe én billett til halv pris med medlemskoden din. Det er også ordinære billetter i salg til arrangementet, så du kan gjerne ha med deg gjester men de må da betale full pris. Bruk knappen i arrangementet å finne billetter.

Vi gleder oss til å ønske dere en varm velkomst!