Paragraphs

Nordisk Film Kino Kjøpsbetingelser

Det er sikkert og effektivt å kjøpe kinobilletter på www.nfkino.no. Du velger enkelt hvilken forestilling du ønsker å se, antall billetter og hvilke plasser du vil ha. Etter betaling vil du motta en e-billett på enten sms eller e-post. Billetten fremvises ved inngangen til kinosalen fra din mobiltelefon.

Kjøpsvilkårene gjelder for tidspunktet produktet blir kjøpt. Nordisk Film Kino forbeholder seg retten til å endre på de følgende vilkårene. 

Kjøpte billetter refunderes ikke. Hvis billettene ikke kan benyttes, får man verdien av billettene på et gavekort eller billetter til en annen forestilling. Dette byttet gjøres hos en kasserer på den aktuelle kinoen og kan dessverre ikke gjøres per e-post eller telefon. Bytting av billetter må skje senest 20 minutter før den aktuelle forestilling starter. Det er ikke mulig å endre/bytte billetter etter at forestillingen har startet. Opera- og ballettbilletter refunderes senest inntil 24 timer før forestillingsstart og kun til gavekort (gyldighet 1 år).

Reglene ovenfor gjelder ikke ved kjøp av Festivalpass. Kjøpte Festivalpass kan derfor verken refunderes eller byttes mot gavekort.

Ved eventuelle avlysninger av forestillinger, utstedes det en fribillett med holdbarhet i tre måneder som kan benyttes på alle Nordisk Film Kino sine kinoer, og på alle ordinære kinoforestillinger.

Ved et eventuelt bytte av sal på en forestilling, blir man automatisk tildelt nye tilsvarende plasser på forestillingen i den nye salen. Ønsker du ikke å se forestillingen i salen det er byttet til, kan du få verdien av billettene på et gavekort eller billetter til en annen forestilling. Dette byttet gjøres hos en kasserer på den aktuelle kinoen og kan dessverre ikke gjøres per e-post eller telefon.

Ved å godkjenne Nordisk Film Kino sine retningslinjer for kjøp på internett, godkjenner du at du har lest og forstått regler for aldersgrenser på kino.

Ved nektet inngang til en forestilling på grunn av brudd på aldersgrensene (les mer her), får man verdien av billettene på et gavekort, eller billetter til en annen forestilling. I tvilstilfeller om alderen til en person, er det alltid personalet på den aktuelle kinoen som bestemmer hvorvidt vedkommende kan se forestillingen.

Enkelte av våre filmer vises i 3D. For å kunne se filmer i 3D må man ha på seg 3D-briller for å kunne oppleve filmens 3D-effekter. Dersom man ikke har på seg 3D-briller under en 3D-visning vil bildet oppleves som uskarpt og utydelig.

3D-briller kan kjøpes til 25,- stk. på alle våre kinoer som viser 3D. Brillene kan brukes flere ganger.

Grunnet skjenkebevilling på Vika kino, gjør vi oppmerksom på at alle filmvisninger, uavhengig av filmens aldersgrense, har 18-års grense. Det er likevel tillatt med barn/ungdom i følge med en myndig person å se film, så lenge den opprinnelige aldersgrensen på filmen opprettholdes.

Minimumshøyde for å se film i 4DX er 100 cm. Maksvekt: 120 kg.

Vi fraråder de med dårlig rygg, nakke eller hjerte, eller de som er gravide, til å se filmer i 4DX.

Vilkår og betingelser for kjøp av gavekort hos Nordisk Film Kino.

  1. Gavekortet kan brukes på alle våre kinoer og har gyldighet i 1 år fra kjøpsdato.
  2. Gavekortet kan brukes både ved kjøp av kioskvarer og kinobilletter. 
  3. Vi kan dessverre ikke refundere kjøp av gavekort. 
  4. Det er ikke mulig å bruke gavekortet ved kjøp av nye gavekort eller få gavekortets verdi utbetalt i kontanter.
  5. Det er ikke mulig å bytte gavekort mot kupong (Norgesbillett, Firmabillett og Fribillett). 
  6. Mistet gavekort kan verken erstattes eller refunderes. 
  7. Gavekortet er bare gyldig i opphavslandet og kan ikke endres. 

Personvern

For å kjøpe billetter på nfkino.no må du oppgi ditt telefonnummer. Dette brukes til å sende billetter per SMS (gratis), og til å kontakte deg ved endringer i program, avlysninger etc. Nummeret vil ikke bli brukt til andre formål og ikke distribueres til eksterne aktører. 

I tillegg må du oppgi din e-postadresse. E-postadressen brukes til å sende billetter og kvittering på kjøpet ditt. I enkelte tilfeller vil vi også sende ut tilfredshetsundersøkelser i etterkant av kinobesøket. Du kan enkelt reservere deg mot undersøkelsen senere ved å trykke på avmeldingslinken. E-postadressen brukes ikke til andre formål enn dette og distribueres heller ikke til eksterne aktører. Du har også mulighet til å legge inn ditt navn for å kunne søke opp bestillinger på kinoen dersom det er behov for det, f.eks. dersom billettene ikke har kommet frem per SMS eller på e-post. Dette er imidlertid frivillig.

Ved kjøp av billetter fysisk på kinoen vil du ikke bli bedt om noen personopplysninger.