Moonage Daydream
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
9 år
Premiere
Lengde
2 timer 15 min
Regi
Brett Morgen
Rollebesetning
David Bowie
Originaltittel
Moonage Daydream
Språk
Engelsk
Sjanger
Dokumentar
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder enkelte scener som viser vold, opprør og dramatiske effekter som kan virke urovekkende på yngre barn. Da disse scenene er kortvarige og lite nærgående, får filmen aldersgrense 9 år.
Se mer
Se tider

Moonage Daydream

Den hyllede dokumentaren om David Bowie kommer til utvalgte kinoer i Norge!

Den dyptgående dokumentaristen Brett Morgen (The Kid Stays in the Picture, Kurt Cobain: Montage of Heck, Jane) gir oss et spektakulært innblikk i kunsten til kameleonen David Bowie.

David Bowie var en av de største kunstnerne i vår tid, som utfordret grenser og beveget kulturen i over 50 år. Moonage Daydream er den første dokumentaren som er støttet av David Bowie Estate, som ga Morgen ubegrenset tilgang til arkivene i samlingen. Gjennom en personlig tilnærming og med en stil i sterk Bowie-esque ånd, får publikum oppleve den hyllede artisten på et nærgående og enestående visuelt nivå.

Morgen mottok over fem millioner gjenstander som inkluderte en samling av unike tegninger, bilder, opptak, filmer og notater. Han har brukt imponerende fire år på å sette sammen filmen som et resultat, og ytterligere 18 måneder på å designe et riktig lydbilde, animasjoner og fargepalett.

Vis mer
Showtimes for Moonage Daydream
Velg hva du vil se
Velg hva du vil se
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt