Kandis for livet
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
15 år
Premiere
Lengde
1 time 30 min
Regi
Jesper Dalgaard
Sjanger
Dokumentar
Se mer
Se tider

Kandis for livet

Sverige har Vikingarna, Norge har Ole Ivars og i Danmark har de Kandis.

Dansebandet Kandis har eksistert siden 1989 og ledes an av den karismatiske forsangeren Johnny Hansen. Dokumentaren Kandis for livet er et innblikk i bandets historie, men kanskje først og fremst et bekjentskap med gruppens mest lojale fans som ikke kjenner hverandre, men som alle har samme dype dedikasjon. For dette er ikke en klassisk musikkdokumentar der vi tas med på reisen fra bandets spede begynnelse til livet øverst på dansebandtronen. Det er et innblikk i en fankultur som overgår det meste og en frontmann som fungerer som en egen frelser som alltid stiller opp.

I filmen intervjues Kandis-Johnny og noen av hans mest hardcore fans som forteller om det tette båndet dem imellom, og samtidig letter frontmannen på sløret om den tragiske hendelsen som forvandlet livet i 2008. Dansebandsjangeren er like elsket som den er hatet, men fankulturen kan oversettes til hvilken som helst musikksjanger.

Jesper Dalgaard har laget en helstøpt dokumentar som er dypt menneskelig, svært rørende og delvis morsom om tematikk som kjærlighet, ensomhet og det å ha hverandre. Med andre ord; en film på samme linje som en drivende god dansebandlåt.

Vis mer
Showtimes for Kandis for livet
Velg hva du vil se
Velg hva du vil se
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt