Don't Worry Darling
Detaljer
Aldersgrense
15 år
Premiere
Lengde
2 timer 2 min
Regi
Olivia Wilde
Rollebesetning
Florence Pugh
Harry Styles
Chris Pine
Gemma Chan
Olivia Wilde
Nick Kroll
KiKi Layne
Originaltittel
Don't Worry Darling
Språk
Engelsk
Sjanger
Thriller
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen har en gjennomgående intens og utrygg stemning, og inneholder enkelte blodige voldsskildringer. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Se mer

Don't Worry Darling

"Don't Worry Darling" er den nyeste filmen til regissør Olivia Wilde. Hovedrollen spilles av oscarnominerte Florence Pugh, som flankeres av blant annet Harry Styles, Chris Pine og Gemma Chan - i tillegg til Wilde selv.

I thrilleren «Don't Worry Darling» spiller Florence Pugh og Harry Styles rollene som Alice og Jack, som er heldige nok til å bo i det idylliske samfunnet Victory, en eksperimentell selskapsby for mennene som jobber med det topphemmelige Victory-prosjektet og deres familier. I «Victory» blir 1950-tallets samfunnsoptimisme godt bevart av deres administrerende direktør, Frank (Pine) - like deler bedriftens visjonær og livscoach - og som også forankrer alle aspekter av dagliglivet i den tette ørkenutopien.

Mens mennene tilbringer hver dag i Victory-prosjektets hovedkvarter, hvor de "utvikler progressive materialer", tilbringer kvinnene - inkludert Franks elegante partner Shelley (Chan)- dagene med å nyte skjønnheten, luksusen og utskeielsen i samfunnet deres. Livet er perfekt, og alle beboeres behov dekkes av bedriften. Alt de ber om er diskresjon og uforbeholden forpliktelse til Victory-prosjektet.

Men når det begynner å oppstå sprekker i den idylliske tilværelsen, som avslører glimt av noe truende bak den attraktive fasaden, kan ikke Alice la være å stille spørsmål ved hva de faktisk gjør i Victory, og hvorfor. Hvor mye er Alice villig til å ofre for å avsløre hva som egentlig skjer i paradis?

«Don't Worry Darling» er en dristig, vridd og visuelt forførende psykologisk thriller av Olivia Wilde med fengslende opptredener av Florence Pugh og Harry Styles, sammen med et imponerende cast bestående av bl.a Chris Pine, Gemma Chan og KiKi Layne.Vis mer