Trailer coming soon
Barnas Baltiske filmdager 2022
Detaljer
Aldersgrense
6 år
Premiere
Lengde
52 min
Sjanger
Barnefilm
Familiefilm
Se mer
Trailer coming soon

Barnas Baltiske filmdager 2022

Se den i Oslo

Čuči, čuči (So ro); Māra Linina, Latvia 2021, 5 min. Mens de store bjørnene er ute, leker de små bamsene og roter det til. Godt at sauene er med på rydde opp!

Dusmukule (Sinnapose); Dace Rīdūze, Latvia 2021, 20 min. To gutter finner en uvanlig plastpose med avrevet håndtak. Den viser seg å være levende og sinna fordi den er blitt ubrukelig. Sinnapose sammen med guttene prøver å finne en ny mening og bruk for mange andre poser som er blitt bøllete av uvirksomhet.

Goda Sardze (Æresvakt); Edmunds Jansons, Latvia 2020, 5 min. Æresvakt ved statens historiske symbol blir forstyrret av en naturkatastrofe. Kun en av vaktene velger å bli igjen i sin post, til tross for at det kan virke meningsløst.

Vaikiki; Māris Brinkmanis, Latvia 2017, 10 min. Kveldstid på et konditori. En kakao kake faller ned fra hyllen rett på en tallerken med søte zephyrer (marshmallows). Han åpner øynene og beveger de små armene og bena. En zephyr jente blir forstyrret av oppstyret og åpner øynene. De to blir venner og bestemmer seg å finne ut hva som befinner seg utenfor kakedisken og eventyret kan begynne.

Støvkornet (Puteklis); Dace Rīdūze; Latvia 2018, 13 min. Småguttlivet er ordinært og litt kjedelig. Hver dag samme rutine - skole, lekser, musikktimer. Men, i bokhylla på rommet hans blir det et annet liv til. I støvkornets verden vil du møte mange forskjellige støvkorn som er lekne, søvnige og til og med reisende. En av dem føler seg ensom, han elsker orden, tar seg av andre støvkorn og klarer fremmedspråk, men det hjelper lite.Et tilfeldig møte mellom de to verdenene til en gutt og et lite støvkorn gjør hverdagen til et eventyr.

Vis mer