Møt filmskaperne: I ONDE DAGER x Utslippsdagen

I onde dager

Film-fyrverkeriet «I onde dager» er en opplevelse å se på kino, og nå får du en ny mulighet i denne spesialvisningen på Vika!

Skuespiller Aksel Hennie og produsent Jørgen Storm Rosenberg kommer til samtalen, og filmskapere fra kortfilmen. Filmen vises sammen med den helt ferske kortfilmen «Utslippsdagen».

Samtalen med filmskaperne holdes etter visningen. Vi håper å se deg der! 

PROGRAM VIKA, tirsdag 30.november 

19:00 Baren er åpen 
19:30 Velkommen i salen 
19:35 Utslippsdagen (lengde 16 min)
19:50: I onde dager (lengde 1 time 53 min)
22:05: Q&A med filmskaperne 
22:45 Rundes av

OM «I ONDE DAGER» AV TOMMY WIRKOLA

Ekteparet Lars (Aksel Hennie) og Lisa (Noomi Rapace) er møkk lei hverandre, og under helgens hyttetur har de begge tenkt å drepe den andre. Men da tre fengselsfugler på flukt (André Eriksen, Christian Rubeck og Atle Antonsen) snubler inn på hyttetunet, så må mordplanene vike for mer presserende overlevelsesbehov. (Fra p3s anmeldelse)

«Årets morsomste film»! Filmmagasinet Cinema

Dagbladet triller terningkast fem og mener filmen er «fantastisk underholdende».
De sier også: «Nesten perfekt balansert blanding av sjangere, vold og fantastiske rollefigurer. Wirkola har ikke bare laget en av sin beste filmer, han har også nok en gang bevist at han er blant landets mest spennende og kreative filmskapere.»

Aldersgrense: 15 år. Regissert av Tommy Wirkola.

Produsert av Jørgen Storm Rosenberg og Kjetil Omberg i 74 Entertainment.

OM «UTSLIPPSDAGEN» 

Mari og Leander har én hemmelig regel for å opprettholde et perfekt forhold. Men hvor lenge holder denne fasaden? En kortfilm som med et skråblikk setter i gang refleksjon om det å leve sammen, på godt og vondt.

Filmen er regissert av Rebecca Engen Isaksen, og produsert av Silje Reistad fra Point of View. I rollene: Edvin Anstensrud, Silje Reistad, Mathias Ramfelt og Sunniva Du Mond Nordal.