Førpremiere // Parasitt // Årets gullpalmevinner

Parasitt

Vi ønsker velkommen til førpremieren av Bong Joon-hos "Parasitt" onsdag 15. januar kl. 17:30 (utsolgt) og ekstra førpremiere fredag 17. januar kl. 17:30, i Norges største kinosal på Colosseum kino. Gjør deg klar til en filmopplevelse uten sidestykke!

UTSOLGT! 15. januar: Følg arrangementet på Facebook!
17. januar: Følg arrangementet på Facebook!

En komedie uten klovner, en tragedie uten skurker!

Aftenposten triller terningkast 6 og kåret den til årets morsomste film!

🏆Bong Joon-ho er den første sørkoreaneren som har vunnet verdens mest prestisjefulle filmpris, Gullpalmen i Cannes🏆

🏆Parasitt vant Golden Globe for beste fremmedspråklige film🏆

I PARASITT møter vi en familie på fire som bor i en nedslitt kjellerleilighet i byen. Utsikten er en glipe på gateplan mot et smug der bedrukne karer har for vane å late vannet. Med varierende hell tyvlåner de internett fra etasjen over, og for å få mat på bordet pakker de pizzaesker for en restaurantkjede i nærheten. På tross av samholdet og kjærligheten til hverandre, er det ikke stort til liv. Etter et besøk fra en venn av familiens sønn, åpenbarer det seg med ett en gyllen mulighet, en vei ut av elendigheten. Familien griper sjansen med begge hender. Etter regissørens eget ønske, skal ikke mer av handlingen røpes her. Dette er en opplevelse som nytes best uten å vite for mye på forhånd.

PARASITT er en sjangerlek av de sjeldne. Sømløst slynges man mellom varm humor, iskald thriller, familiedrama og samfunnssatire. Samtidig styrer den unna alle konvensjoner og klisjeer, slik at filmen umulig kan settes i bås. Gjør deg klar til en filmopplevelse uten sidestykke!

Regissør Bong Joon-ho har blant annet laget monsterfilmen THE HOST, sci-fi-thrilleren SNOWPIERCER og Netflixfilmen OKJA.