CHIARA // matinévisning med italiensk snackstallerken

Chiara

Velkommen til matinévisning av CHIARA på NFKino Gimle! CHIARA er et spennende og rørende italiensk drama, som skildrer Calabrias kriminelle underverden gjennom øynene til 15 år gamle Chiara.

Inkludert i billettprisen er deilige italienske småretter som kan nytes i foajén eller inne i salen. Drikke kan kjøpes i baren.

Legg lunsjen din til Gimle kino denne søndagen, og fyll på med god kultur i samme slengen.

Benvenuti! Velkommen! 

Tid: Søndag 15. mai, kl 13:00
Sted: Gimle kino

OM FILMEN: 
15 år gamle Chiara feirer sin søsters 18-årsdag sammen med storfamilien. De er samlet til fest og stemningen er god. Utover kvelden begynner imidlertid Chiara å ane at noe er galt, og når en bombe går av i faren Claudios bil, blir tilværelsen snudd fullstendig på hodet. Uten å si noe til barna, går Claudio i dekning på ukjent sted, og når Chiara bestemmer seg for å spore ham opp, blir det starten på en reise gjennom Calabrias kriminelle underverden, som skal gi henne en helt ny forståelse av både faren og familien.
CHIARA er et spennende og troverdig drama som skildrer organisert kriminalitet gjennom øynene til en tenåring. Når Chiara finner ut hva familien har skjult, må velge om hun skal følge familien inn i et liv med kriminalitet eller gå en egen vei.
Regissør Jonas Carpignano skildrer livet i Calabria, sør i Italia, med skitten-vakker realisme og fantastiske rolletolkninger av ikke-profesjonelle skuespillere. I hovedrollen som Chiara briljerer Swamy Rotolo og familien til Chiara spilles av Rotolos familiemedlemmer. Dette er første gang de spiller i en film. Carpignano har tidligere laget de prisbelønnede og kritikerroste filmene MIDDELHAVET (2015) og A CIAMBRA (2017) som begge utspiller seg i Calabria.
Filmen har ordinær premiere 20. mai.

Følg Facebook-arrangementet HER