Bergman Island
Detaljer
Aldersgrense
9 år
Premiere
Lengde
1 time 52 min
Regi
Mia Hansen-Løve
Rollebesetning
Anders Danielsen Lie
Mia Wasikowska
Tim Roth
Vicky Krieps
Originaltittel
Bergman Island
Språk
Engelsk
Sjanger
Drama
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen har en scene der det vises et utdrag fra en film som kan virke skremmende på yngre barn. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.
Se mer

Bergman Island

En deilig og romantisk film satt til det vakre og solfylte landskapet på øya Fårö i Sverige som vil få deg til å drømme deg bort til varmere dager og kanskje glemme vintermørket litt.

De amerikanske filmskaperne Chris og Tony trekker seg tilbake for sommeren på vakre Fårö. I dette ville og vakre landskapet, hvor Bergman levde og skapte noen av sine mest anerkjente verk, håper de å finne inspirasjon til deres kommende filmer. Store deler av tiden tilbringer de hver for seg, og ettersom dagene går blir Chris sin fascinasjon for øya stadig større, og hun begynner å minnes sin første kjærlighet. Chris og Tony blir revet vekk fra hverandre, litt etter litt, da linjene mellom virkelighet og fiksjon etterhvert viskes ut.

Bergman Island er regissert av Mia Hansen-Løve ble vist i hovedkonkurransen til filmfestivalen i Cannes, med Anders Danielsen Lie, Mia Wasikowska, Tim Roth og Vicky Krieps i hovedrollene.
Vis mer