Paragraphs

Vi tilbyr lukkede visninger og eksklusive førpremierer for bedrifter.

Nordisk Film Kino har kinoer og saler egnet for både små og store bedrifter. Vi tilpasser besøket deres ønsker, behov og skreddersyr for en helt spesiell begivenhet. Velg mellom 23 ulike saler med plass til 41 - 978 personer med suveren kvalitet innen lyd, bilde og komfort. Vi har også egnede lokaler for samling og sosialisering med profesjonell bevertning fra en rikholdig meny av mat og drikke av høy kvalitet.

Hos Nordisk Film Kino har man ekstra gode muligheter for synliggjøring av bedrifter, produkter og tjenester. I tillegg til å kunne sette rammene for deres besøk med rød løper og fakler, kan vi tilby våre digitale skjermer og lerret for deres bruk. Våre lokaler og utendørsområder er velegnet for profilering og merkevarebygging gjennom flagg, segl, plakater og bannere.

En bedriftsvisning er en smart måte å gjøre stas på sine kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Bedriftsvisninger er praktisk og kostnadseffektivt, og kan med stor fordel kombineres med kurs, konferanse, kick-off, lansering og spesialarrangement.

Overrask kolleger, kunder og samarbeidspartnere med en lukket visning og en uforglemmelig kinoopplevelse!

Forespørsel rettes til bedrift [at] nfkino.no (bedrift[at]nfkino[dot]no)