Paragraphs
Unlimited promo image
Kinopluss
Unlimited promo title
Så mye kino du vil for 275 kr./mnd*
Unlimited promo text
Abonnementet for deg som elsker kino! Nyt et ubegrenset utvalg av filmer, vennerabatter og eksklusive invitasjoner til førpremierer, eksklusivt på alle NFkinoer i Oslo, Asker og Lagunen.
Unlimited promo period
*Minsteprisen i bindingsperioden på 4 måneder (275kr i mnd) er 1.100 kr.

Start ditt Unlimited-abonnement i dag, så refunderer vi billetten din!

Om du har kjøpt en ordinær kinobillett, men heller vil tegne et Unlimited-abonnement, så refunderer vi
billetten din dersom du melder deg inn i Kinopluss Unlimited senest 24 timer etter endt forestilling. 

Etter at du har meldt deg inn i Kinopluss Unlimited, kan du samme dag sende en mail til unlimited [at] kinopluss.no, så refunderer vi billetten din :) 

Har du kjøpt din seneste billett digitalt? 
Send en e-post til vår kundeservice med emnefeltet "UNLIMITED introkampanje", og oppgi følgende: Fullt navn, telefonnummer, e-postadressen din siste billett ble kjøpt med.

Har du kjøpt din seneste billett fysisk? 
Send en e-post til vår kundeservice med emnefeltet "UNLIMITED introkampanje", og oppgi følgende: Fullt navn og adresse, kontonummer og registreringsnummer, og vennligst vedlegg et bilde av din fysiske billett.

Har noen andre kjøpt billetten for deg? 
Legg da vedkommende til CC på e-posten til vår kundeservice, slik at de kan bekrefte refusjonen av billetten.

.

Films bottom title
Filmer du kan glede deg til å se
Unlimited films list

.

Godt å vite om Kinopluss Unlimited

Hvilke fordeler gir Kinopluss Unlimited?
  • Ubegrenset tilgang til alle kinofilmer på alle Nordisk Film Kinoer i Oslo, Asker og Lagunen kino:

Du har ubegrenset tilgang til alle ordinære kinoforestillinger på alle Nordisk Film Kinoer i Oslo, Asker og Lagunen. Rabatten fremkommer helt automatisk når du booker din billet på nfkino.no eller i NFkino-appen. 

Din ubegrensede tilgang gjelder ikke på enkelte spesialvisninger som f.eks Operakino og konsertfilmer, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabattordninger (f.eks i Kinoklubben). 

  • Rabatt til venner/ledsagere:

Når du kjøper din billett på nett får du helt automatisk 30 kr. rabatt på din andre billett, og 10 kr. rabatt på alle resterende billetter i samme kjøp. 

Eksempel: Hvis du kjøper 4 billetter til en normal kinovisning, får du til sammen 50 kr. i rabatt til dine 3 gjester/venner/familie, i tillegg til din egen abonnements-billett som går inn til kr. 0,- i kjøpet. 

  • Eksklusive førpremierer og nyhetsbrev:

Du vil motta nyhetsbrev med filmnyheter, konkurranser og inspirasjon til ditt neste kinobesøk, samt invitasjoner til eksklusive Kinopluss Unlimited førpremierer og arrangementer på kino. 

På hvilke kinoer gjelder Kinopluss Unlimited?

Kinopluss Unlimited gjelder på nåværende tidspunkt på alle Nordisk Film Kinoer i Oslo, Asker og Lagunen. 

Dette betyr at du ikke kan bruke fordelene dine på andre kinoer. 

Kan jeg gi mine abonnements-billetter til andre?

Nei. Dine medlemsfordeler er personlige og gjelder kun for deg. Overdrar eller deler du dine fordeler inkludert dine personlige billetter, med en annen person, vil dette sees på som misbruk av ditt medlemskap. 

Du kan lese mer om overtredelse av vilkår, ansvar og erstatningsansvar samt kontrollavgift under medlemsbetingelsene på vår hjemmeside.

Må jeg ha et bilde tilknyttet min Kinopluss Unlimited profil?

Ja, du må ha et gyldig foto-ID på din profil før du kan bruke ditt abonnement. Ditt abonnement er nemlig personlig, og vi må kunne verifisere din identitet når du viser ditt bilde på kinoen.

Er det binding på mitt Kinopluss Unlimited abonnement?

Ja, det er totalt 4 måneders bindingstid på ditt abonnement, som løper fra kjøpsdato. Etter dette kan du kansellere ditt medlemskap når som helst. Så lenge du kansellerer før neste din kommende betaling, vil du ikke bli videre belastet.

Kan jeg bestille billetter sammen med andre Unlimited-medlemmer?

Ja! Når du bestiller dine billetter på nett kan du legge til andre Kinopluss Unlimited-medlemmer slik at dere får flere gratisbilletter i samme bestilling. På den måten kan dere sikre at dere sitter sammen i salen. 

Slik gjør du:

  1. Klikk på ’Legg til Kinopluss Unlimited medlem’ når du velger dine seter.
  2. Tast din venns telefonnummer
  3. Nå kan du få 2 gratisbilletter i samme bestilling.

Din Unlimited-venn vil automatisk motta en varsel på mail om bestillingen, men husk at billettene fortsatt er personlige og kun kan brukes av dere. 

Hva er mine medlemsvilkår som Kinopluss Unlimited medlem?

Se alle dine medlemsfordeler og vilkår her.