Paragraphs

Skolekino

Den Store Skolekinodagen - tirsdag 11. februar 2020

Vi ønsker alle elever med lærere velkommen til Den Store Skolekinodagen.
Vi gleder oss til Den Store Skolekinodagen, og håper dere gjør det samme. Her er det muligheter til å gjøre skoledagen litt annerledes, men slett ikke mindre lærerik. Vi er stolte av å kunne tilby filmer for alle aldersgrupper, og som kan brukes i mange sammenhenger.
Film er magi! Film er underholdning, samtaleemne, informasjon, glede, sorg, latter, skrekk, virkelighet, fiksjon og så mye annet. Mange av filmene som blir vist på kino kan være gode undervisningsverktøy som kan være til hjelp når en har fokus på forskjellige temaer og fag.
Film & Kino lager studieark til relevante barn- og ungdomsfilmer.
Studieark til mange av filmene kan hentes fra følgende link: www.skolekino.no
Billettpris kr 35,- (Lærere og assistenter går gratis.)
Billetter  kan reserveres ved å sende en e-post til skolekino [at] nordiskfilm.com med ønske om film, klokkeslett, antall elever og lærere.

Skolekino

Alle barnehager, skoler, fritidsklubber, institusjoner som jobber for og med barn, samt voksenopplæring kan benytte seg av tilbudet. Elever betaler 60 kr, mens alle lærere og ansatte går gratis. Tilbudet gjelder alle hverdager frem til kl. 16.00 og forutsetter medfølgende lærer/ansatt, samt fremvisning av bevis fra utdanningsinstitusjonen. Det er ingen aldersbetingelse. Ønsker om egne oppsetninger tas på forespørsel og gjelder for grupper på over 20 personer. Skolekino gjelder ikke opera, ballett, konserter, teater, festivaler, førpremierer/spesialvisninger og 4DX.

Billetter til skolekino kan reserveres ved å sende en e-post til post [at] nfkino.no med ønske om kinohus, film, dag, klokkeslett, antall elever og lærere.

NB! Skolepris gjelder ikke før det har gått 14 dager fra premieredato på filmen. Før dette må alle betale ordinær pris.

Skolekino gjelder for alle filmer som er oppsatt i vårt program, bortsett fra opera, ballett, konserter, teater, festivaler og førpremierer/spesialforestillinger. Ønsker om egne oppsetninger tas på forespørsel til post [at] nfkino.no og gjelder for grupper på over 20 personer.

Prisen for skolekino er 60 kroner per elev, mens lærere/ansatte går gratis. På filmer som vises i 3D må 3D-briller (25,- stk) kjøpes i tillegg.

NB! Skolepris gjelder ikke før det har gått 14 dager fra premieredato på filmen. Før dette må alle betale ordinær pris.

Billetter til skolekino kan reserveres ved å sende en e-post til post [at] nfkino.no med ønske om kinohus, film, dag, klokkeslett, antall elever og lærere. Tilbudet gjelder alle hverdager frem til kl. 16.00 og forutsetter medfølgende lærer/ansatt, samt fremvisning av bevis fra utdanningsinstitusjonen.

Ønsker om egne oppsetninger tas på forespørsel til post [at] nfkino.no og gjelder for grupper på over 20 personer.

Billettene betales med rekvisisjon, debetkort eller kontant.