Prøv

Barnebursdag på kino

Ta med barna for en gøyal bursdagsfeiring på kino!

Kinobursdag

Bursdagen er ikke hvilken som helst dag. Det er en viktig dag som er super å feire sammen med venner på kino! Vi garanterer en spennende opplevelse for både bursdagsbarn og venner. Mange familier kommer tilbake år etter år og har gjort denne bursdagsfeiringen til en tradisjon. Kanskje de gjør det fordi alle bursdagsselskaper på kino blir noe helt spesielt?

Vi arrangerer kinobursdager fra mandag til fredag på Symra kino. Vi arrangerer dessverre ikke bursdager lørdag og søndag. Kinobursdager passer aller best for aldersgruppen 5-13 år.

Hver tirsdag legges kinoprogrammet ut f.o.m. kommende fredag t.o.m. torsdag uken etter. Det er lurt å bestille i god tid, så du er sikret at nettopp din dato er ledig. Ta kontakt med den kinoen du ønsker å arrangere bursdagen på for nærmere informasjon rundt gjennomføring. Vi ser frem til å organisere nettopp ditt bursdagsselskap på kino!

Pris:
189,- pr barn (2D-film), 199,- pr barn (3D-film). Prisen inkluderer kinobillett, popcorn, 0,5L drikke og millions-rør. Eventuelle 3D-briller kommer i tillegg til prisen hvis man ikke har med egne (25,- per brillepar). Voksne betaler ordinær billettpris.

Kinobursdagen betales ved ankomst til kinoen, og dere betaler for de som møter opp. Barna må ha følge av minimum 1 voksen, også under filmen. Vedkommende vil ha ansvar for bursdagsfølget, og vi ber om at dere tar hensyn til andre gjester på kinoen.

Valg av film:
Filmen kan dere velge i vårt program på nfkino.no eller NFkino-appen.

Kinobursdag på Symra:
Kontakt: kinobursdag.symra [at] nfkino.no (kinobursdag[dot]symra[at]nfkino[dot]no)

Eventuell bespisning før eller etter kinovisningen kan tas direkte med den meksikanske restauranten Agave på tlf. 21384860 eller Domino’s pizza på israr.ahmed [at] dominos.no (israr[dot]ahmed[at]dominos[dot]no), begge på Lambertseter senter.