Yao
Detaljer
Aldersgrense
Alle
Premiere
Lengde
1 time 43 min
Regi
Philippe Godeau
Rollebesetning
Omar Sy
Lionel Louis Basse
Fatoumata Diawara
Språk
Fransk
Sjanger
Drama
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.
Se mer

Yao

«En liten solstråle i det tyngende vintermørke» - Dagsavisen

«En ytterst sjarmerende og givende feelgood film, som passer for både små og store.» - Cinema

«Sterkt drama om å finne seg selv» - Hamar Arbeiderblad

«Afrika på sitt vakreste, syngende, smilende og stressa. Et varmt far/sønn-forhold som gjør den lange reisen til en eksotisk og morsom opplevelse.» - Dagbladet

«Feelgood fra Senegal» - Allers

Yao, en ung gutt som elsker eventyr, stikker fra landsbyen sin i nordlige Senegal for å dra til Dakar og møte helten sin, Seydou Tall. Den berømte franske skuespiller, som er på besøk i sitt hjemland, blir overveldet av Yaos entusiasme og beslutter seg for å følge ham hjem. Men i Senegal går ikke tingene alltid som planlagt og på deres underholdende reise tilbake til Yaos landsby, innser Seydouat turen bringer ham i kontakt med sine egne røtter - på godt og vondt. Yao er et stykke filmatisk mindfullness, som viser deg at det er først når de stopper opp og virkelig tar verden og menneskene du møter på din vei innover deg, og slipper tanken på å alltid skulle være et skritt foran i livet, at du fullt og helt vil finne ro og lykke.
Vis mer