One Life
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
1 time 50 min
Regi
James Hawes
Rollebesetning
Anthony Hopkins
Helena Bonham Carter
Johnny Flynn
Lena Olin
Jonathan Pryce
Originaltittel
One Life
Sjanger
Drama
Se mer
Se tider

One Life

Se den i Asker

One Life forteller den sanne historien om Sir Nicholas Winton, som reddet mer enn 600 barn fra nazistene under andre verdenskrig. Nicky anså seg selv som en helt vanlig forretningsmann, men fikk en brutal vekker fra sitt trygge liv da han i 1938 besøkte et nylig okkupert Praha. Der så han hvordan de flyktende jødene ble behandlet, og derfor gjorde han det han mente var det eneste riktige, nemlig å gjøre alt i sin makt for å hjelpe. Krigen nærmet seg, og det ble et kappløp med tiden. Hvor mange barn kunne han befri før det var for sent?

I 1988, 50 år senere, er Nicky fortsatt hjemsøkt av skjebnen til de barna han ikke klarte å redde. Ikke før han på direktesendt tv ble overrasket av de overlevende, kunne han akseptere at det i møte med slike grusomheter er en seier å bare redde ett eneste liv.

James Hawes har tidligere regissert en rekke prisvinnende tv-serier og filmer, blant annet Black Mirror, Enid og The Challenger Disaster, og har nå samlet et stjernespekket cast til filmen One Life.

Rollelisten består av blant annet av Anthony Hopkins (Nattsvermeren, The Two Popes, Resten av dagen, The Father), Helena Bonham Carter (Harry Potter-serien, Fight Club, Kongens tale, Alice in Wonderland) og Jonathan Pryce (The Two Popes, Tomorrow Never Dies, The Crown og Brazil).

Vis mer
Showtimes for One Life
Planlegg ditt besøk i Asker
Planlegg ditt besøk i Asker
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt