Don't Worry Darling
Detaljer
Aldersgrense
TBC
Premiere
Lengde
2 timer 2 min
Regi
Olivia Wilde
Rollebesetning
Florence Pugh
Harry Styles
Chris Pine
Gemma Chan
Olivia Wilde
Nick Kroll
KiKi Layne
Språk
Engelsk
Sjanger
Thriller
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen har en gjennomgående intens og utrygg stemning, og inneholder enkelte blodige voldsskildringer. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Se mer

Don't Worry Darling

Se den i Arendal

"Don't Worry Darling" er den nyeste filmen til regissør Olivia Wilde. Hovedrollen spilles av oscarnominerte Florence Pugh, som flankeres av blant annet Harry Styles, Chris Pine og Gemma Chan - i tillegg til Wilde selv.

Alice (Pugh) og Jack (Styles) er heldige som bor i det idealiserte samfunnet Victory, en eksperimentell bedriftsby som huser mennene som jobber med det topphemmelige Victory Project og deres familier. 1950-tallets samholdsoptimisme ledes av CEO Frank (Pine) - like deler businessmann og life coach - og forankrer alle aspekter av hverdagen i det sammensveisede ørkenutopiet. Mens mennene tilbringer hver eneste dag i hovedkvarteret til Victory Project, der de arbeider med «utviklingen av progressive materialer», får kvinnene - inkludert Franks elegante partner Shelley (Chan) - tilbringe tiden med skjønnhet, luksus og et utsvevende samfunn. Livet er perfekt, og alle innbyggernes behov møtes av selskapet. Alt de ber om i retur er diskresjon og en uforbeholden dedikasjon til prosjektet. Når sprekker i idyllen begynner å dukke opp, og avslører glimt av noe mørkere som lurer bak den vakre fasaden, klarer ikke Alice la være å stille spørsmål ved hva som egentlig foregår i Victory, og hvorfor. Hvor mye er Alice villig til å miste for å avsløre hva som virkelig hender i dette paradiset?
Vis mer