Paragraphs

 

Kurs og Konferanse i Drammen

KinoCity i Drammen tilbyr salutleie for næringslivet til eksklusive private visninger eller kurs og konferanse.

KinoCity i Drammen tilbyr kurs og konferanselokaler til leie. Kinosaler til alle typer bedrifter og foreninger. Hos oss kan man avholde kurs og konferanse, seminarer, presentasjoner og øvrige arrangementer som f.eks. en lukket festpremiere med rød løper, fakler og bevertning.

Vi skreddersyr ditt arrangement og tilrettelegger for å kunne tilby en solid totalopplevelse. Vi er gode på pris og alltid beredt for bestilling på kort varsel.

Vi har 6 saler fra 93 seter til 344 seter. Alle saler er topp moderne med høy sittekomfort, god ventilasjon, wi-fi og fylkets beste lyd og bilde.  Man blir sett og hørt og når frem med sitt budskap hos oss. Vi kan videooverføring og kan koble alle saler sammen for de store aktørene. Med totalt 925 seter er vi den største og samtidig den rimeligste på kurs og konferanse i Drammen sentrum.

Våre kinoteknikere er fagutdannet og foretar teknisk assistanse hele veien. Oppkobling av pc/mac, mikrofoner/mygger inngår i standard pakke hos oss.

Vi samarbeider med lokalt kjøkken som leverer profesjonell selskapsmat til gunstige priser. Kinoens store fellesareal benyttes som serveringsted. Vi har også Buskeruds største kinokiosk som har et rikholdig utvalg av kald drikke og snacks.

 

Booking og eller spørsmål om kinosal leie rettes til kinoens administrasjon på telefon 32 21 78 60 mandag til fredag mellom kl. 09:00 – 16:00.

Skyfall Drammen

Fra tid til annen har vi mulighet til å kjøre bedriftsvisninger hos oss. Det vil si eksklusive lukkede førpremierer på de aller største filmene. Inviter ansatte, kollegaer, samarbeidspartnere, leverandører og forhandlere ut på en helaften. Dette er et enestående tilbud til bedrifter. Bedriftsvisninger er praktisk og kostnadseffektivt og kan med stor fordel kombineres med kurs/seminar, kick-off, lansering og andre hyggelige sammenkomster.

Private arrangementer kan også bookes.

Pristliste og, bestillingsskjema og generell informasjon fåes ved forespørsel.