The Scary of Sixty-First
Detaljer
Aldersgrense
15 år
Premiere
Lengde
1 time 21 min
Regi
Dasha Nekrasova
Rollebesetning
Madeline Quinn
Betsey Brown
Dasha Nekrasova
Mark H. Rapaport
Sjanger
Komedie
Skrekkfilm
Se mer

The Scary of Sixty-First

Venninnene Addie og Noelle flytter inn i en overraskende billig leilighet på Upper East Side på Manhattan. En dag banker en ukjent kvinne på døra og forteller Noelle at leiligheten deres tilhørte Jeffrey Epstein, og at han sannsynligvis har brukt den for å holde sexslaver innesperret

Denne unike skrekk-komedien drar deg ned i et kaninhull av konspirasjonsteorier mens den utfolder seg som en pastisj på paranoia-sjangeren. Klare nikk i retning av Eyes Wide Shut kan ses, kombinert med inspirasjon fra 60- og 70-tallets konspirasjons-thrillere og skrekkfilm, men oppdatert for vår egen samtid. Filmen har satiriske stikk i absolutt alle retninger, og er aldri redd for å provosere seeren.

Dasha Nekrasova er regissør, manusforfatter og skuespiller i The Scary of Sixty-First. For flere er hun nok kjent for podcasten Red Scare som hun er vert for sammen med venninnen Anna Khachiyan. I sin fascinasjon for konspirasjonsteorier og kompromissløs provokasjon kan filmen ses som en videreføring av podcast-prosjektet.

Vis mer