Jentetur
Detaljer
Aldersgrense
9 år
Premiere
Lengde
1 time 35 min
Regi
Katarina Launing
Rollebesetning
Janne Formoe
Line Verndal
Ida Ursin-Holm
Ravdeep Singh Bajwa
Mads Ousdal
Anne Marie Ottersen
Håvard Bakke
Kåre Magnus Bergh
Alexandra Joner
Ragnar Dyresen
Peter Kippersund og Anders Baasmo
Originaltittel
Jentetur
Språk
Norsk
Sjanger
Komedie
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og følelsesutbrudd som kan virke urovekkende på yngre barn. Den får derfor aldersgrense 9 år.
Se mer

Jentetur

Se den i Hønefoss

Jentetur er en ny og drøy komedie fra produsentene bak publikumssuksessen "Norske byggeklosser". Forbered deg på å bli flau når en jentetrio legger ut på en tur full av sjalusi, utroskap, kreative familiekonstellasjoner og en begynnende midtlivskrise.

Men heldigvis kan det meste både drikkes og ligges bort. Eller kan det egentlig det?

En ufrivillig skilsmisse tvinger fram nye og kompliserte livssvalg for Linda (Janne Formoe). Eksmannen har funnet seg en nydelig, yngre modell (Ida Ursin-Holm) som ikke bare har tatt mannen fra henne, men også gradvis overtatt mammarollen for Lindas ti år gamle datter. Samtidig er den nye kvinnen i gang med totalrenovering av det koselige hjemmet Linda en gang la sjela si i. Ikke nok med det - bestevenninnen (Line Verndal) er i ferd med å bli den unge kvinnens nye yndling.

Desperate situasjoner krever desperate løsninger, og da tilbudet om en jentetur plutselig slenges på bordet, innser Linda at hun må handle raskt for ikke å miste bestevenninnen også...
Vis mer