STRIKKEKINO: One Life

Se den i Verdal

One Life strikkekino

Klar for en ny STRIKKEKINO? Tirsdag 28. mai kl 18.00 legger vi forholdene til rette for alle som er glade i å samles, strikke og se en god film samtidig 🤩 

På strikkekino dempes ikke lyset mer enn at det fortsatt går an å strikke. Det blir servering av kaffe og sjokolade eller kjeks.

Filmen som vises er den rørende og gripende førpremieren ONE LIFE med bl.a. Anthony Hopkins og Helena Bonham Carter på rollelisten. Filmen forteller historien om Sir Nicholas «Nicky» Winton, som reddet 669 barn fra nazistenes konsentrasjonsleire. 

 

ONE LIFE forteller den sanne historien om Sir Nicholas Winton, som reddet mer enn 600 barn fra nazistene under andre verdenskrig. Nicky anså seg selv som en helt vanlig forretningsmann, men fikk en brutal vekker fra sitt trygge liv da han i 1938 besøkte et nylig okkupert Praha. Der så han hvordan de flyktende jødene ble behandlet, og derfor gjorde han det han mente var det eneste riktige, nemlig å gjøre alt i sin makt for å hjelpe. Krigen nærmet seg, og det ble et kappløp med tiden. Hvor mange barn kunne han befri før det var for sent?

Skuespillere: 
Anthony Hopkins (Nattsvermeren, The Two Popes, Resten av dagen, The Father), Helena Bonham Carter (Harry Potter-serien, Fight Club, Kongens tale, Alice in Wonderland) og Jonathan Pryce (The Two Popes, Tomorrow Never Dies, The Crown og Brazil).