Førpremiere på IBELIN med besøk av Benjamin Ree

Se den i Hønefoss

ibelin

Vi ønsker Benjamin Ree velkommen hjem til Ringerike og han har en gave til oss! Nemlig førpremiere på hans nye film IBELIN. 🤩

  • Det blir filmvisning IBELIN med Introduksjon + samtale og Q/A etter filmen.
  • Gaming Nintendo Switch (Mario) i sal 2 for barn og unge som ikke vil være med foreldre på dokumentarfilm.
  • Gaming på Ringerike bibliotek.

Dato: Torsdag 22. februar
Tid: Kl.18:00

Om filmen:
Gameren Mats Steen døde av en muskelsykdom bare 25 år gammel. Foreldrene hans sørget over det de trodde hadde vært et ensomt og isolert liv, da de plutselig begynte å få meldinger fra online-venner av Mats over hele verden. Filmen gjenskaper det rike livet til Mats´ avatar «Ibelin» i spillverdenen. Alt er basert på virkelige hendelser og dialoger, hentet fra rollespill i World of Warcraft. I tillegg får vi se arkivopptak og intervju med vennene Mats fikk gjennom spillet.

Kinosjefen på Hønefoss har selv god kjennskap til online-miljøet og kjenner på viktigheten av å lære dagens voksne om de mange fantastiske opplevelsene man kan ha også digitalt.

"Det er viktig for oss på Hønefoss Kino å fremheve en film som Ibelin fordi vi ser hvor viktig dette er i dagens samfunn. Vi ser mange ungdom som har en helt annen sosial arena enn sine foreldre, og foreldre som ikke ser mulighetene i det digitale."

Vi gleder oss enormt til å vise denne filmen!