Paragraphs

Kinobursdag

TA MED BARNA OG OPPLEV EN GØYAL BURSDAGSFEIRING PÅ KINO!

Bursdagen er ikke hvilken som helst dag. Det er en viktig dag som er super å feire sammen med venner på kino. Vi garanterer en spennende opplevelse for både bursdagsbarn og venner. Mange familier kommer tilbake år etter år og har gjort denne bursdagsfeiringen til en tradisjon. Kanskje de gjør det fordi alle bursdagsselskaper på kino blir noe helt spesielt?

Vi arrangerer kinobursdager fra mandag til fredag på Symra og Saga kino. Kinobursdager passer aller best for aldersgruppen 5-13 år. Hver tirsdag legges kinoprogrammet ut for kommende fredag til og med torsdag uken etter. Det er lurt å bestille i god tid, så du er sikret at nettopp din dato er ledig. Vi ser frem til å organisere nettopp ditt bursdagsselskap på kino.

Kinobursdager med bespisning starter ca. en time før forestillingen. Ved noen kinoer vil det være muligheter for omvisning i kinohuset, dette må avtales med kinohuset på forhånd.

Ta kontakt med den kinoen du ønsker å arrangere bursdagen på. Du vil da kunne få mer informasjon om bursdagsselskap på kinoen, filmforslag og andre opplysninger som gjør det enklere for deg å planlegge

Kinobursdag på Symra:

Dersom du holder kinobursdag på Symra koster det 189 kr per barn og det inkluderer billett, popcorn (barnebeger), drikke og millions-rør. Kinobursdagspakken betales ved ankomst på kino og dere betaler for de som møter opp. Det må være minst én voksen med hele bursdagen og hun/han betaler voksen billett.

Eventuell bespisning før eller etter kinovisningen kan tas direkte med den meksikanske restauranten Agave på tlf. 21384860 eller Domino`s pizza på israr.ahmed [at] dominos.no, begge på Lambertseter senter.

Filmen kan dere velge i vårt program på nfkino.no eller appen NFkino. Kinoprogrammet legges ut hver tirsdag ettermiddag  og gjelder fom førstkommende fredag til  torsdag uken etter.

Send oss informasjon om film, dato, tidspunkt og antall gjester så reserverer vil billetter til dere.

Kontakt: kinobursdag.symra [at] nfkino.no

Kinobursdag på Saga:
På Saga får du billett, popcorn (barnebeger), drikke, og millions-rør for kr 189,- pr. barn. Prisen er 199,- pr. barn ved 3D-film. Eventuelle 3D-briller kommer i tillegg til prisen (kr 25,- pr. brille).
Saga har mulighet til å holde bursdag for inntil 20 barn.
For bestilling kontakt Saga Kino på e-post: kinobursdag.saga [at] nfkino.no

NB! Vi arrangerer dessverre ikke bursdagsselskap lørdag og søndag.