Paragraphs

Hvor finner jeg kinoparkering i Oslo?

Rimelig parkering for kinopublikum!
Kinobesøkende kan parkere i to av Aimo Parks parkeringshus mellom kl. 18:00 og 24:00 for kr 49,-.

Det er også mulig å benytte tilbudet ved parkering utover dette tidsrommet, men da mot ordinær avgift i tiden før kl. 18:00 og etter kl. 24:00. Inntil 6 timers parkering for kr 49,- i moderne og oppvarmede P-hus er et godt alternativ for kinopublikummere som er avhengige av bil.

Slik fungerer kinoparkering:
1. Trekk P-billett ved innkjøring.
2. Stemple P-billett i rabattstasjon i kinofoajè. Husk å stemple billetten før forestillingen!
3. Betal P-billett i automat eller med kort i utkjøringssøyle i P-hus.

Følgende P-hus tilbyr kinoparkering:
Colosseum P-hus (i nærheten av Colosseum)
Vika terrassen P-hus (i nærheten av Vika, Saga og Klingenberg) Legg merke til at det er flere parkeringshus på Vika, og avtalen gjelder kun parkeringshuset som er i Munkedamsveien 15, 0250 Oslo.
Du kan også lese mer på Aimo Park sine side her.

På Symra er det 2 timer gratis parkering i P-husets åpningstid på Lambertseter senteret . Ved registrering av bilskilt, med Ipad stående ved kinoinngangen får man en ekstra time.

Parkering ved Ringen kino: parker i parkeringshuset i Ringnes Park (drives av Park Nordic AS), inngangen er ved Thorvald Meyers gate 2.
Kinoparkering fra kl 17:00 til 23:30 mandag - fredag, samt lørdag – søndag fra kl 11:00 -23:30. Kinoparkeringstakst er 50 kr for 3 timer, deretter kan en parkere ytterligere for 56 kr pr time.
Parkeringshuset er åpent mandag til søndag 00.00-24.00. På dagtid mandag til fredag, så er det en time gratis parkering.
Husk å legge parkeringsbilletten synlig i frontruta.

Gimle har foreløpig ingen parkeringsavtale.