Paragraphs

Nordisk Film Kino Kjøpsbetingelser

Det er sikkert og effektivt å kjøpe kinobilletter på www.nfkino.no. Du velger enkelt hvilken forestilling du ønsker å se, antall billetter og hvilke plasser du vil ha. Etter betaling vil du motta en e-billett på enten sms eller e-post. Billetten fremvises ved inngangen til kinosalen fra din mobiltelefon.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Hvis billettene ikke kan benyttes, får man verdien av billettene på et gavekort eller billetter til en annen forestilling. Dette byttet gjøres hos en kasserer på den aktuelle kinoen og kan dessverre ikke gjøres per e-post eller telefon. Bytting av billetter må skje senest 20 minutter før den aktuelle forestilling starter. Det er ikke mulig å endre/bytte billetter etter at forestillingen har startet. Opera- og ballettbilletter refunderes senest inntil 24 timer før forestillingsstart og kun til gavekort (gyldighet 1 år).

Ved eventuelle avlysninger av forestillinger, utstedes det en fribillett med holdbarhet i tre måneder som kan benyttes på alle Nordisk Film Kino sine kinoer, og på alle ordinære kinoforestillinger.

Ved et eventuelt bytte av sal på en forestilling, blir man automatisk tildelt nye tilsvarende plasser på forestillingen i den nye salen. Ønsker du ikke å se forestillingen i salen det er byttet til, kan du få verdien av billettene på et gavekort eller billetter til en annen forestilling. Dette byttet gjøres hos en kasserer på den aktuelle kinoen og kan dessverre ikke gjøres per e-post eller telefon.

Ved å godkjenne Nordisk Film Kino sine retningslinjer for kjøp på internett, godkjenner du at du har lest og forstått regler for aldersgrenser på kino.

Ved nektet inngang til en forestilling på grunn av brudd på aldersgrensene (les mer her), får man verdien av billettene på et gavekort, eller billetter til en annen forestilling. I tvilstilfeller om alderen til en person, er det alltid personalet på den aktuelle kinoen som bestemmer hvorvidt vedkommende kan se forestillingen.

Enkelte av våre filmer vises i 3D. For å kunne se filmer i 3D må man ha på seg 3D-briller for å kunne oppleve filmens 3D-effekter. Dersom man ikke har på seg 3D-briller under en 3D-visning vil bildet oppleves som uskarpt og utydelig.

3D-briller kan kjøpes til 25,- stk. på alle våre kinoer som viser 3D. Brillene kan brukes flere ganger.

Grunnet skjenkebevilling på Vika kino, gjør vi oppmerksom på at alle filmvisninger, uavhengig av filmens aldersgrense, har 18-års grense. Det er likevel tillatt med barn/ungdom i følge med en myndig person å se film, så lenge den opprinnelige aldersgrensen på filmen opprettholdes.

Minimumshøyde for å se film i 4DX er 100 cm. Maksvekt: 120 kg.

Vi fraråder de med dårlig rygg, nakke eller hjerte, eller de som er gravide, til å se filmer i 4DX.

 

Personvern

For å kjøpe billetter på nfkino.no må du oppgi ditt telefonnummer. Dette brukes til å sende billetter per SMS (gratis), og til å kontakte deg ved endringer i program, avlysninger etc. Nummeret vil ikke bli brukt til andre formål og ikke distribueres til eksterne aktører.

I tillegg kan du velge å legge inn navn og e-postadresse. Navn kan brukes til å søke opp bestillinger på kinoen dersom det er behov for det, f.eks. dersom telefonnummer er tastet feil og billettene derfor ikke har kommet fram. E-postadressen brukes til å sende billetter og kvittering, i tillegg til at vi i enkelte tilfeller kan sende ut tilfredshetsundersøkelser i etterkant av kinobesøket. Disse opplysningene distribueres heller ikke til eksterne aktører.

Ved kjøp av billetter fysisk på kinoen vil du ikke bli bedt om noen personopplysninger.