Wonka
Detaljer
Aldersgrense
6 år
Premiere
Lengde
1 time 56 min
Regi
Paul King
Rollebesetning
Timothée Chalamet
Calah Lane
Hugh Grant
Olivia Colman
Rufus Jones
Paterson Joseph
Mathew Baynton
Matt Lucas
Jim Carter
Rowan Atkinson
Originaltittel
Wonka
Språk
Engelsk
Sjanger
Familiefilm
Begrunnelse for aldersgrense
Filmen inneholder enkelte scener med truende stemning som kan virke skremmende på de aller yngste.
Se mer

Wonka

Se den i Halden

Kommer med både norsk og engelsk tale!

"Wonka", basert på den fantastiske rollefiguren i sentrum av Charlie og sjokoladefabrikken, Roald Dahls mest kjente barnebok - en av de bestselgende barnebøkene gjennom tidene -, forteller den utrolige historien om hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble den elskede Willy Wonka vi kjenner i dag.

Fra Paul King, manusforfatter og regissør av "Paddington"-filmene; David Heyman, produsenten bak "Harry Potter"-serien og produsentene Alexandra Derbyshire ("Paddington") og Luke Kelly ("Roald Dahls Heksene"), kommer en nydelig mix av magi og musikk, kaos og følelser, fortalt med masse kjærlighet og humor. Med Timothée Chalamet i hovedrollen, introduserer denne uimotståelige og fantasifulle kinofilmen publikum for en ung Willy Wonka, proppfull av ideer og med mål om å forandre verden. Filmen viser hvordan de beste tingene i livet begynner med en drøm, og hvis du er heldig nok til noen gang å møte Willy Wonka, så er alt mulig.

Warner Bros. Pictures presenterer, sammen med Village Roadshow Pictures, en Heyday Films-produksjon, en Paul King konfeksjon, "Wonka" - på kino 8. desember. Filmen distribueres over hele verden av Warner Bros. Pictures.

Vis mer