Flux Gourmet
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
1 time 41 min
Regi
Peter Strickland
Rollebesetning
Gwendoline Christie
Ariane Labed
Asa Butterfield
Makis Papadimitriou
Sjanger
Drama
Skrekkfilm
Se mer

Flux Gourmet

Lyd, performancekunst, matlaging og ernæring kjøres rundt i en miksmaster i Peter Stricklands herlig rare kulinariske kaos av en film.

På et avsidesliggende herskapshus driver Jan Stevens (spilt av Game of Thrones Gwendolyn Christie) en residens for spesielt utvalgte kunstnere som bruker lyden fra matlaging som grunnlag for performancekunst. Kunstnerkollektivet bestående av Elle di Elle og hennes to teknikere Billy og Lamina er valgt ut for å bo der mens de utvikler kunsten sin. Men en kreativ uenighet mellom Jan og Elle utvikler seg, noe som fører til en stadig mer dysfunksjonell dynamikk beboerne imellom. Guiden vår i denne absurde verdenen er Stones; en avdanket gresk journalist med fordøyelsesproblemer som skal dekke kunstnernes opphold.

Strickland følger en stil som vil være kjent for de som har sett hans tidligere filmer som The Duke of Burgundy. Det sanselige og det erotiske, og forholdet mellom god og dårlig smak – her ganske så bokstavelig – utforskes med inspirasjonen fra europeisk 1970-talls skrekk og erotikk, med en underfundig humor som ligger konstant og bobler under overflaten.

Vis mer