fleabag stol
Detaljer
Aldersgrense
TBC
Premiere
Lengde
1 time 20 min
Regi
Vicky Jones
Rollebesetning
Phoebe Waller-Bridge
Sjanger
Alternativt innhold
Drama
Se mer

Fleabag

Se den i Askim

Fleabag er det hysterisk morsomme, prisbelønte showet som inspirerte den suksessrike TV-serien. Forestillingen er spilt inn på Wyndham's Theatre i London.

Fleabag (Phoebe Waller-Bridge) kan virke overerotisk, følelsesmessig ufiltrert og selvopptatt, men det er bare toppen av isfjellet. Med presset fra familie og venner og en kafé som kjemper for å overleve, oppdager Fleabag plutselig at hun ikke har noe å tape. Showet har blitt vist for utsolgte hus i både New York og London. Fleabag har blitt en enorm suksess som TV-serie, med 11 Emmy Award-nominasjoner, hvor den vant prisen for beste komieserie, Beste manus for en komiserieserie, beste kvinnelige hovedrolle og beste rollebesetning. Den vant også to Golden Globes i 2020.

Phoebe Waller-Bridges biljante, åpenhjertige Fleabag har gått fra mindre teatersuksess til å bli et internasjonalt fenomen. Ny sesong av TV-serien i 2019 gjorde sitt til at originalstykket ble satt opp på scenen i New York og gjenoppsatt i London.

Phoebe Waller Bridge jobber nå med en bokversjon av Flebag og medvirker også i den kommende Bond-filmen «No Time to Die».

Vis mer