Bones and All
Detaljer
Aldersgrense
15 år
Premiere
Lengde
2 timer 11 min
Regi
Luca Guadagnino
Rollebesetning
Timothée Chalamet
Taylor Russell
Michael Stuhlbarg
Mark Rylance
Chloë Sevigny
Språk
Engelsk
Sjanger
Skrekkfilm
Drama
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder enkelte blodige og nærgående skildringer av kannibalisme. Dette foregår i en kontekst som ikke er kynisk og hvor disse handlingene ikke blir forherliget. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Se mer

Bones and All

Se den i Halden

BONES AND ALL er en film om kjærlighet regissert av Luca Guadagnino («Call Me by Your Name»), som for filmen vant den prestisjefylte prisen Sølvløven for beste regi på filmfestivalen i Venezia tidligere i år.

Maren (Taylor Russell), en ung jente som lever i utkanten av samfunnet, møter den kjekke og intense omstreiferen Lee (Timothee Chalamet) som deler hennes umettelige appetitt på menneskekjøtt. Sammen legger de ut på en reise som tar dem gjennom Ronald Reagans USA og inn i Marens mystiske fortid. Til tross for deres sterke bånd, fører alle veier tilbake til deres skremmende fortid og et veiskille, som vil avgjøre om deres kjærlighet kan overleve deres skyggesider.

BONES AND ALL er en film om kjærlighet regissert av Luca Guadagnino («Call Me by Your Name»), som for filmen vant den prestisjefylte prisen Sølvløven for beste regi på filmfestivalen i Venezia tidligere i år. Maren (Taylor Russell), en ung jente som lever i utkanten av samfunnet, møter den kjekke og intense omstreiferen Lee (Timothee Chalamet) som deler hennes umettelige appetitt på menneskekjøtt. Sammen legger de ut på en reise som tar dem gjennom Ronald Reagans USA og inn i Marens mystiske fortid. Til tross for deres sterke bånd, fører alle veier tilbake til deres skremmende fortid og et veiskille, som vil avgjøre om deres kjærlighet kan overleve deres skyggesider. BONES AND ALL er Timothée Chalamet (Oscar-nominert for "Call Me by Your Name", "Dune") og Luca Guadagninos første spillefilm sammen siden klassikeren CALL ME BY YOUR NAME, og også denne gangen har samarbeidet resultert i et uforglemmelig coming-of-age-drama. Her får Chalamet selskap av stjerneskuddet Taylor Russell ("Waves"), som gjør en strålende innsats som Maren og som for rollen vant prisen for beste unge skuespiller under årets filmfestival i Venezia, I filmen ser vi også Michael Stuhlbarg ("Call Me by Your Name", "The Shape of Water"), André Holland ("Passing", "Moonlight"), Chloë Sevigny ("We Are Who We Are, "American Horror Story"), David Gordon Green ("Halloween Ends", "The Unbearable Weight of Massive Talent") og Mark Rylance (Oscar-vinner for "Bridge of Spies",).
Vis mer