CALLAS - PARIS, 1958

Se den i Askim

callas - 1958

Regissert og produsert av teamet bak den prisbelønte og anerkjente dokumentaren "Maria By Callas" (2017), tar "CALLAS – PARIS, 1958" publikum med til Maria Callas' ikoniske debut i Paris.

Dokumentaren er nøye restaurert i farger og 4K HD, og reimaginert av Composite Films, som har gjort mirakler med originalopptak fra Callas Foundation og benyttet seg av autentiske fargebilder som referanse. Resultatet er en banebrytende presentasjon av dette historiske øyeblikket, som ble betraktet som århundrets hendelse og sendt direkte over hele Europa. Det fengslet både berømte figurer, og hele det parisiske samfunnet.

I tillegg til en mesterlig visuelle restaureringen har lyden, som er minst like verdifull, blitt kjærlig restaurert. Den er hentet direkte fra Maria Callas' personlige arkiver. Hver tone, hver nyanse av hennes enestående stemme, er bevart for ettertiden. Den møysommelige lydblandingen og mastering ble betrodd de dyktige hendene til Miraval Studios, noe som sikrer at den auditive opplevelsen er like fengslende som den visuelle.

Vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med deg på Gimle kino, 25. og 26. november!