Paragraphs

Skolekino

Skolekino

Alle barnehager, skoler, fritidsklubber, institusjoner som jobber for og med barn, samt voksenopplæring kan benytte seg av tilbudet. Elever betaler 60 kr, mens alle lærere og ansatte går gratis. Tilbudet gjelder alle hverdager frem til kl. 16.00 og forutsetter medfølgende lærer/ansatt, samt fremvisning av bevis fra utdanningsinstitusjonen. Det er ingen aldersbetingelse. Ønsker om egne oppsetninger tas på forespørsel og gjelder for grupper på over 20 personer. Skolekino gjelder ikke opera, ballett, konserter, teater, festivaler, førpremierer/spesialvisninger og 4DX.

Billetter til skolekino kan reserveres ved å sende en e-post til post [at] nfkino.no med ønske om kinohus, film, dag, klokkeslett, antall elever og lærere.

NB! Skolepris gjelder ikke før det har gått 14 dager fra premieredato på filmen. Før dette må alle betale ordinær pris.

Skolekino gjelder for alle filmer som er oppsatt i vårt program, bortsett fra opera, ballett, konserter, teater, festivaler og førpremierer/spesialforestillinger. Ønsker om egne oppsetninger tas på forespørsel til post [at] nfkino.no og gjelder for grupper på over 20 personer.

Prisen for skolekino er 65 kroner per elev, mens lærere/ansatte går gratis. På filmer som vises i 3D må 3D-briller (25,- stk) kjøpes i tillegg.

Billetter til skolekino kan reserveres ved å sende en e-post til post [at] nfkino.no med ønske om kinohus, film, dag, klokkeslett, antall elever og lærere. Tilbudet gjelder alle hverdager frem til kl. 16.00 og forutsetter medfølgende lærer/ansatt, samt fremvisning av bevis fra utdanningsinstitusjonen.

Ønsker om egne oppsetninger tas på forespørsel til post [at] nfkino.no og gjelder for grupper på over 20 personer.

Billettene betales med rekvisisjon, debetkort eller kontant.