Paragraphs

Kinobursdag

TA MED BARNA OG OPPLEV EN GØYAL BURSDAGSFEIRING PÅ KINO!

Det er ikke mulig å bestille barnebursdag på kino pga Covid-19 viruset.

Bursdagen er ikke hvilken som helst dag. Det er en viktig dag som er super å feire sammen med venner på kino. Vi garanterer en spennende opplevelse for både bursdagsbarn og venner. Mange familier kommer tilbake år etter år og har gjort denne bursdagsfeiringen til en tradisjon. Kanskje de gjør det fordi alle bursdagsselskaper på kino blir noe helt spesielt?

Vi arrangerer kinobursdager fra mandag til fredag på Symra og Saga kino. Kinobursdager passer aller best for aldersgruppen 5-13 år. Hver tirsdag legges kinoprogrammet ut for kommende fredag til og med torsdag uken etter. Det er lurt å bestille i god tid, så du er sikret at nettopp din dato er ledig. Vi ser frem til å organisere nettopp ditt bursdagsselskap på kino.

Kinobursdager med bespisning starter ca. en time før forestillingen. Ved noen kinoer vil det være muligheter for omvisning i kinohuset, dette må avtales med kinohuset på forhånd.

Ta kontakt med den kinoen du ønsker å arrangere bursdagen på. Du vil da kunne få mer informasjon om bursdagsselskap på kinoen, filmforslag og andre opplysninger som gjør det enklere for deg å planlegge

Kinobursdag på Symra:
På Symra får du billett, popcorn (barnebeger), drikke, og millions-rør for kr 189,- pr. barn. Prisen er 199,- pr. barn ved 3D-film. Eventuelle 3D-briller kommer i tillegg til prisen (kr 25,- pr. brille).
Mat fra Agave kan bestilles av Symra, men betales hos Agave.
Symra har mulighet til å holde bursdag for inntil 30 barn.
For bestilling kontakt Symra Kino på e-post: kinobursdag.symra [at] nfkino.no

Kinobursdag på Saga:
På Saga får du billett, popcorn (barnebeger), drikke, og millions-rør for kr 189,- pr. barn. Prisen er 199,- pr. barn ved 3D-film. Eventuelle 3D-briller kommer i tillegg til prisen (kr 25,- pr. brille).
Saga har mulighet til å holde bursdag for inntil 20 barn.
For bestilling kontakt Saga Kino på e-post: kinobursdag.saga [at] nfkino.no

NB! Vi arrangerer dessverre ikke bursdagsselskap lørdag og søndag.