Velkommen til

Kinoklubb

Bli medlem og se kvalitetsfilmer til halv pris!

Kinoklubb Norge er en filmklubb som gir deg 50 % rabatt på en rekke utvalgte filmer på kino.

Hvert år velger vi ut minst 10 gode filmer som våre medlemmer kan se til halv pris. Filmene velges ut av vårt Filmutvalg; et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse!

Du kan bli medlem i Kinoklubben når som helst på året. Medlemskapet koster kr. 179,- pr. år, og fornyes automatisk inntil du selv velger å si det opp. Du trenger bare se 2 av de 10 filmene for å tjene inn årsmedlemskapet ditt!

Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemskoden din når du kjøper kinobilletten.Klikk på Kjøp-knappen for filmen du vil se, og finn ønsket kino og forestilling. Trykk på knappen merket + «Bruk kupong» under billettkategoriene, slik at det kommer opp et felt der det står «Voucher». Legg inn din Kinoklubb medlemskode og trykk «Add code». Da vil det komme opp en egen Kinoklubb billettkategori der det ligger rabattert pris (50% av ordinær pris). Gjenta om du skal bestille flere Kinoklubb-billetter i samme kjøp. Du kan også kombinere kjøpet med andre billettkategorier. Velg seter og fortsett til betaling på vanlig måte. Du kan også oppgi medlemskoden din i kiosken på kinoen, så hjelper de deg med å få rabatten din der.

Pass på å melde deg på Kinoklubb Norges nyhetsbrev, så får du eposter med interessante nyheter fra oss. Vi sender deg også påminnelser når en ny Kinoklubb-film har premiere.

Meld deg inn

God tur på kino!

Paragraphs
Planlegg ditt besøk i Kristiansand S
Planlegg ditt besøk i Kristiansand S
Versjoner:
F. eks. Babykino, Seniorkino osv.