Terminator 2 - Judgement Day - 4K
Detaljer
Aldersgrense
15 år
Premiere
Lengde
2 timer 10 min
Regi
James Cameron
Rollebesetning
Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Edward Furlong
Robert Patrick
Originaltittel
Terminator 2 - Judgement Day
Språk
Engelsk
Sjanger
Action
Sci-Fi
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder store mengder actionvold, flere nærgående drapsskildringer og en scene med brennende ofre. Den får derfor aldersgrense 15 år
Se mer

Terminator 2 - Judgement Day - 4K

HISTORIENS BESTE ACTIONSFILM ER 30 ÅR OG RETURNER BEDRE ENN NOENSINNE - NÅ RESTAURERT AV JAMES CAMERON SELV!

"THE GREATEST ACTION BLOCKBUSTER OF ALL TIME" Daily Mirror

James Camerons episke mesterverk innen action- og sci-fi sjangeren, med Arnold Schwarzenegger i sin mest ikoniske rolle, fyller 30 år og er nå blitt restaurert til perfeksjon av filmverdenens mest beryktede perfeksjonist - James Cameron i sin egen høye personlighet. Under hans ledelse er det på tide at TERMINATOR 2 går inn i 2020 -årene og blir omfavnet av en ny generasjon!

Da filmen kom ut i 1991, ble hele filmverdenen overrasket over de banebrytende effektene, lyden, lydeffektene og makeup-magien, som førte til at filmen vant fire Oscar-statuer og et gigantisk publikum.

Ti år har gått siden maskinene som styrer fremtiden sendte en Terminator til jorden på et oppdrag for å myrde den ufødte John Connor - den fremtidige lederen for menneskeheten. Oppdraget mislyktes, og i dag er John Connor ti år gammel. Moren hans Sarah er fengslet på et mentalsykehus med sin fryktelige informasjon. Maskinene sender nå tilbake den avanserte roboten T-1000 for å drepe John og moren hans. Samtidig sendes en gammel bekjent for å beskytte dem. Til enhver pris.
Vis mer