Shiva Baby
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
1 time 17 min
Regi
Emma Seligman
Rollebesetning
Rachel Sennott
Dianna Agron
Molly Gordon
Polly Draper
Danny Deferrari
Fred Melamed
Originaltittel
Shiva Baby
Språk
Engelsk
Sjanger
Komedie
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder enkelte partier med urovekkende stemning og en forstyrrende tematikk knyttet til seksualitet. Filmen får derfor aldersgrense 12 år
Se mer
Se tider

Shiva Baby

Ikke før er den retningsløse collegestudenten Danielle ferdig med å ha sex med «sugar daddy»-en sin Max, før hun må skynde seg til en tradisjonell jødisk begravelse (shiva) sammen med foreldrene sine. Foreldrene vil at Danielle skal få seg en jobb, og de er ikke redde for å ta opp temaet med familie og venner. Den anspente stemningen blir ikke bedre av at Danielles vellykkede ekskjæreste Maya er blant gjestene, og når Max dukker opp med en kone og en datter Danielle ikke ante at eksisterte, vet hun til slutt ikke hvor hun skal gjøre av seg.

SHIVA BABY starter som en lettbeint forviklingskomedie og utvikler seg til noe som minner mer om en skrekkfilm om betente relasjoner og sosial klaustrofobi. Under de komiske opptrinnene og de pinlige situasjonene finner vi imidlertid en finstemt og innsiktsfull skildring av opplevelsen av å være emosjonelt hudløs og forvirret på terskelen til voksenlivet. Dette er en oppsiktsvekkende selvsikker og skarpt observert regidebut fra Emma Seligman, som har blitt omtalt som et ungt, kvinnelig motstykke til Woody Allen.
Vis mer
Showtimes for Shiva Baby
Velg hva du vil se
Velg hva du vil se
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt