Trailer coming soon
ok
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
Alle
Premiere
Lengde
1 time 30 min
Sjanger
Dokumentar
Se mer
Trailer coming soon
Se tider

JOHN SINGER SARGENT

JOHN SINGER SARGENT

Regissert av David Bickerstaff

John Singer Sargent er kjent som den største portrettkunstneren i sin tid. Det som gjorde hans "swagger"-portretter bemerkelsesverdige, var hans kontroll over de han portretterte, hva de hadde på seg og hvordan de ble presentert for publikum. Gjennom intervjuer med kuratorer, samtidsmoteeksperter og stilpåvirkere vil Exhibition on Screen sin film undersøke hvordan Sargents unike praksis har påvirket moderne kunst, kultur og mote.

Filmet ved Museum of Fine Arts, Boston, og Tate Britain, London, avslører utstillingen Sargents evne til å uttrykke distinkte personligheter, maktforhold og kjønnsidentiteter i denne fascinerende perioden med kulturell gjenoppfinnelse. Ved siden av 50 malerier av Sargent vises fantastiske klær og tilbehør brukt av hans motiver, noe som drar publikum inn i kunstnerens atelier.

Sargents modeller var ofte velstående, og deres klær var kostbare, men hva skjer når man overlater seg til en stor kunstners hender? Skapelsen av offentlig identitet er like kontroversiell og omstridt i dag som den var ved begynnelsen av det 20. århundre, men på en eller annen måte transcenderer Sargents verk den sosiale støyen og fanger en forlokkende sannhet med hver penselstrøk.

Trå inn i den glitrende verdenen av mote, skandale og skamløs selvmarkedsføring som gjorde John Singer Sargent til maleren som definerte en æra.

Utforsk den unike skapelsesprosessen til portrettkunstneren fra slutten av 1800-tallet og måten hans portretter fanget ånden til en livlig og raskt skiftende tidsalder.

Vis mer
Showtimes for JOHN SINGER SARGENT
Planlegg ditt besøk
Planlegg ditt besøk
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt