The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
2 timer 37 min
Regi
Francis Lawrence
Rollebesetning
Rachel Zegler
Tom Blyth
Viola Davis
Hunter Schafer
Peter Dinklage
Språk
Engelsk
Sjanger
Action
Eventyr
Sci-Fi
Begrunnelse for aldersgrense
Filmen har en mørk og utrygg stemning, og inneholder voldshandlinger og skremmende skildringer. Disse er relativt kortvarige og lite nærgående framstilt. Filmen frarådes barn under 12 år.
Se mer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Opplev historien om THE HUNGER GAMES - 64 år før Katniss Everdeen meldte seg som frivillig, og flere tiår før Coriolanus Snow ble Panems tyranniske president.

THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES følger en ung Coriolanus Snow (Tom Blyth). Han er den en gang så stolte familien Snows siste håp for å gjenvinne deres tapte ære i etterkrigstidens Capitol. Motvillig får han i oppdrag å være mentor for Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), en tribute fra det fattige District 12.

Etter at Lucy Grays utstråling og sjarm gjør henne til en publikumsfavoritt, ser Snow i henne en mulighet til å snu begges ulykke til triumf. Så da hele hans skjebne for står på spill, slår han seg sammen med Lucy Gray for å virkelig snu oddsen i deres favør. Slik starter et kappløp med tiden for både å overleve og å finne ut om han til syvende og sist er en sangfugl eller en slange...

Vis mer