Fortellingen om Karl-Bertil Jonssons julaften
Se tider
Detaljer
Aldersgrense
Alle
Premiere
Lengde
1 time 45 min
Regi
Hannes Holm
Rollebesetning
Simon Larsson
Jonas Karlsson
Jennie Silfverhjelm
Adam Pålsson
Sonja Holm
Originaltittel
Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton
Språk
Svensk
Sjanger
Familiefilm
Eventyr
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelig for barn, og den blir derfor tillatt for alle.
Se mer
Se tider

Fortellingen om Karl-Bertil Jonssons julaften

Noen eventyr fortjener å gå i oppfyllelse! Fortellingen om Karl-Bertil Jonssons julaften er en morsom, varm og fantastisk julefilm som underholder hele familien, gamle og unge. En ekte juleklassiker av høyeste kvalitet på kino, basert på Tage Danielssons kjære original.<br />
<br />
Historien handler om 14 år gamle Karl-Bertil som er varehusdirektør Tyko Johnssons sønn. Hans vei i livet er å bli som sin far. Men Karl-Bertils helt er Robin Hood. I filmen vil dette bli tatt et skritt lenger enn i TV-versjonen. Den stakkars jenta Vera, søsteren hennes på barnehjemmet og den hensynsløse barnehjemslederen krysser alle Karl-Bertils vei. Og ingen er seg selv lik når historien slutter. Ikke engang Tyko.

Regissert av prisbelønte og Oscar-nominerte Hannes Holm. (Adam & Eva, TED - for kjærlighetens skyld, Himlen är oskyldigt blå, En mann ved navn Ove og andre.)

Filmen er en dramatisert tilpasning av Tage Danielssons historie, som gjennom tegneseriefilmen The Tale of Karl-Bertil Jonsson's Christmas Eve fra 1975 regissert av Per Åhlin og manus av Tage Danielsson, har blitt en av Sveriges mest populære julehistorier og har blitt vist på SVT på julaften hvert år siden.
Vis mer
Showtimes for Fortellingen om Karl-Bertil Jonssons julaften
Velg hva du vil se
Velg hva du vil se
Mange ledige plasser Få ledige plasser Veldig få ledige plasser Utsolgt