Trailer coming soon
Eventyr i Arktis
Detaljer
Aldersgrense
6 år
Premiere
Lengde
1 time 21 min
Regi
Rémi Chayé
Rollebesetning
Christa Theret
Féodor Atkine
Antony Hickling
Audrey Sablé
Thomas Sagols
Rémi Caillebot
Loic Houdre
Chloe Dunn
Sjanger
Animasjon
Barnefilm
Eventyr
Se mer
Trailer coming soon

Eventyr i Arktis

Se den i Sarpsborg

Girlpower i Arktis! Uredde Sasha trosser sin skjebne og flykter hjemmefra. Hun legger ut på en eventyrlig reise mot nord, på leting etter bestefaren og skipet hans.

Sasha drømmer om Arktis og grubler over skjebnen til bestefaren, en kjent polfarer som forsvant under en ekspedisjon til Nordpolen. Sasha er fascinert av bestefarens eventyrlige liv og kjenner selv på kallet til å være en oppdagelsesreisende. Foreldrene derimot ønsker at hun skal gifte seg med en adelsmann. Sasha legger ut på en eventyrlig reise for å finne bestefarens polarskute.

Det rike persongalleriet i Eventyr i Arktis viser ulike mennesketyper og enkeltpersoners mange sider, med alt fra vulgære sjøfolk og lurendreiere til gode hjelpere og ærlige arbeidsfolk. Animasjonen holder høy kvalitet: Landskaper og figurer er tegnet helt uten sorte konturer, og fargetonene i tegningene får de isende kalde polarlandskapene til å nærmest poppe ut av filmlerretet – tidvis oppleves det nesten som å bla i en lekkert illustrert barnebok.

Vis mer