Asterix & Obelix i Dragens Rike
Detaljer
Aldersgrense
6 år
Premiere
Lengde
1 time 50 min
Regi
Guillaume Canet
Rollebesetning
Guillaume Canet
Gilles Lellouche
Zlatan Ibrahimvic
Marion Cotillard
Vincent Cassel
Originaltittel
Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu
Språk
Norsk
Sjanger
Komedie
Familiefilm
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener. Filmen er inspirert fra et humoristisk tegneserie univers, og får aldersgrense 6 år.
Se mer

Asterix & Obelix i Dragens Rike

Se den i Tønsberg

"Perfekt påskeferiefilm for hele familien" - Cinema

Se Zlatan Ibrahimovic som Cæsars store hærfører Antivirus.

Asterix og Obelix i Dragens Rike er den franske filmen med størst antall besøk på premieren i Frankrike på hele 15 år...

Basert på arbeidet til René Goscinny og Albert Uderzo.

En episk eventyrfilm fylt med spektakulære kulisser, fantastiske kostymer og mye moro med våre helter Asterix og Obelix.

Den eneste datteren til den kinesiske keiseren Han Xuandi, rømmer fra en streng prins og søker hjelp hos Gallerne og de to tapre krigerne Asterix og Obelix.

Keiserinnen av Dragens Rike har nettopp blitt fengslet etter et statskupp iverksatt av Deng Tsin Qin, en forrædersk prins. Hun må be om hjelp fra Gallerne og de to modige krigerne Asterix og Obelix, utstyrt med overmenneskelig styrke takket være deres magiske trylledrikk. Våre to uatskillelige helter følger prinsessen for å redde moren hennes og frigjøre landet. Dermed begynner en stor reise og et enda større eventyr. Men Cæsar og hans mektige hær, som tørster etter en ny erobring, er også på vei til Dragens Rike.

Vis mer