Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Detaljer
Aldersgrense
12 år
Premiere
Lengde
2 timer 4 min
Regi
Peyton Reed
Rollebesetning
Paul Rudd
Evangeline Lily
Michael Douglas
Michelle Pfeiffer
Jonathan Majors
Kathryn Newton
Originaltittel
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Sjanger
Action
Sci-Fi
Begrunnelse for aldersgrense
Denne filmen inneholder intense scener med actionvold og skremmende skikkelser. Da disse foregår i et tydelig fantasiunivers får filmen aldersgrense 12 år.
Se mer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Se den i Sarpsborg

Scott Lang (Paul Rudd) og Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) fortsetter som Ant-Man & The Wasp! Sammen med Hopes foreldre, Hank Pym (Michael Douglas) og Janet Van Dyke (Michelle Pfeiffer), og Scotts datter Cassie Lang (Kathryn Newton), utforsker de kvanteriket og legger ut på et eventyr bortenfor det de trodde var mulig.

Med Ant-Man & The Wasp: Quantumania sparkes fase 5 av Marvel Cinematic Universe i gang.

Scott og Hope fortsetter å utforske livet både som et par og som superhelter. Livet smiler - Scott har skrevet bok, Hope jobber med humanitære formål, og deres familie - Janet, Hank og Cassie - er endelig en del av hverdagen deres. Cassie deler sin families lidenskap for vitenskap og teknologi, og viser spesielt interesse for kvanteriket. Men nysgjerrigheten hennes fører til at de alle tar en uventet enveisturtil til den enorme subatomære verdenen, hvor de møter nye skapninger, et nytt samfunn og en tidsmanipulerer med en truende agenda. Scott, Cassie, Hope, Janet og Hank blir dratt i ulike retninger, fortapt i en verden i krig uten en anelse på om de noen gang vil finne veien hjem igjen.

Filmen inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.

Vis mer