TERMINATOR 2 - JUDGEMENT DAY (4K VERSJON) ONE NIGHT ONLY

terminator drammen

Velkommen til årets store one night only: TERMINATOR 2 - JUDGEMENT DAY - New Digital remastered 4K version by James Cameron.
Vises kun en gang i Drammens største kinosal. 

Dato: Onsdag 1. desember 2021 (Førpremiere)
Tidspunkt: Kl. 21:00 

Vi feirer denne spesielle begivenheten i sal 1, da vi har oppgradert kinosalen med en splitter ny og imponerende rå laserprosjektor. Vi har også fått et helt nytt kinolerret montert. Få med deg denne unike kinomuligheten med topp moderne bildekvalitet. TERMINATOR 2 er en av de beste sci-fi og action filmene gjennom tidene. Terminator 2 har 30 års jubileum, og filmen er blitt restaurert til perfeksjon i 4K av filmverdenens mest beryktede perfeksjonist - James Cameron i sin egen høye personlighet. Aldri har denne filmen sett bedre ut. Og nå kan du se den i Drammens største kinosal. Premiere på nyinstallert laserprosjektor + spesialvisning av nye Terminator 2 i 4K er en kinohøydare man ikke vil gå glipp av. 

James Camerons episke mesterverk innen action- og sci-fi sjangeren, med Arnold Schwarzenegger i sin mest ikoniske rolle, fyller 30 år og er nå blitt restaurert til perfeksjon i 4K av James Cameron i sin egen høye personlighet. Under hans ledelse er det på tide at TERMINATOR 2 går inn i et nytt tiår og blir omfavnet av en ny generasjon og til glede for alle fans.

Da filmen kom ut i 1991, ble hele filmverdenen overrasket over de banebrytende effektene, lyden, lydeffektene og makeup-magien, som førte til at filmen vant et gigantisk publikum og fire Oscar-statuer:
Beste lyd
Beste visuelle effekter
Beste lyd effekter
Beste sminke

Synopsis:
Ti år har gått siden maskinene som styrer fremtiden sendte en Terminator til jorden på et oppdrag for å drepe den ufødte John Connor - den fremtidige lederen for menneskeheten. Oppdraget mislyktes, og i dag er John Connor ti år gammel. Moren hans Sarah er fengslet på et mentalsykehus med sin fryktelige informasjon. Maskinene sender nå tilbake den avanserte roboten T-1000 for å drepe John og moren hans. Samtidig sendes en gammel bekjent for å beskytte dem. Til enhver pris.

Roboten T-800 som er spilt av legendariske Arnold Schwarzenegger er tilbake, men nå med et nytt oppdrag. Sist var målet å ta livet av Sarah Connor, men nå må han beskytte hennes 10 år gamle sønn for den enda mer avanserte roboten T-1000.
Gjør dere klare for en helaften i 4K dere ikke vil gå glipp av!

«I’ll be back» Scroll ned for trailer. 

Drammen T2