STRIKKEKINO // SULIS 1907

sulis strikkekino

Finn kinoforestillinger i nærheten av deg

Velkommen til strikkekino på ny norsk storfilm!

Vi viser Sulis 1907 torsdag 12. oktober kl. 18:30.  

Sulis 1907 er inspirert av virkelige hendelser, og skildrer opptrappingen til opprøret som endret Norge. Det er et storslaget drama fra Nils Gaup (Veiviseren (1987), Kautokeino-opprøret (2008), Birkebeinerne (2016) mm.) med stjerneskuddet Otto Fahlgren og Simon J. Berger kjent fra Exit i hovedrollene. I andre ledende roller finner vi blant andre Stig Henrik Hoff, Alexandra Gjerpen og Rune Temte fra Drammen. 

Om Strikkekino:
Er du strikkeglad og liker film? Drammen Kino har et nytt tilbud til strikkeglade sjeler. Fra tid til annen setter vi opp kinofilmer med lyset på og redusert lydnivå, så publikum kan la strikkepinnene danse mens praten går. Så gjør klart strikketøyet, ta med en venn og kos dere med en god film!

Strikkekino er sosiale og trivelige filmforestillinger spesialtilpasset for deg som gjerne vil holde pinnene i gang, og kanskje møte andre strikkere, mens du ser en god film. Vi lar det være litt lys på i salen, slik at du kan se pinner og masker. Filmen spilles av med redusert lyd for pratens skyld. Lov å skravle litt. Strikkekino skal være kos :)

Det er ordinærbillettpris på strikkekino. Kan kombineres med honnørrabatt / kinoklubb og kinopluss.

Billetter i salg nå på www.nfkino.no
Les mer om filmen her: Sulis 1907 | NFkino