STRIKKEKINO // FØRPREMIERE!

Se den i Drammen

strikkekino

TORSDAG 30. MARS KL. 19:00 viser vi den forfriskende, britiske komedien What's Love got to do with it? 
Vi kjører førpremiere for vårt strikkeglade publikum. 

Medlemmer av kinoklubb har 50% rabatt på billetten. 

Om filmen: 
Hvordan finner man kjærlighet som varer i dagens verden? For datingapp-avhengige Zoe (Lily James), har sveiping til høyre bare levert en endeløs strøm av dårlige matcher, til hennes eksentriske mor Caths (Emma Thompson) store forferdelse. For Zoes barndomsvenn og nabo Kaz (Shazad Latif) er svaret å følge foreldrenes eksempel og velge et arrangert ekteskap med en vakker brud fra Pakistan. Mens Zoe filmer hans håpefulle reise fra London til Lahore for å gifte seg med en fremmed, valgt av foreldrene hans, begynner hun å lure på om hun kanskje har noe å lære av en helt annen tilnærming til å finne kjærligheten. 

Ta med strikketøy og la strikkepinnene danse under forestillingen. Lyset er på og det er dempet lyd. Tilrettelagt for sosial hygge Image removed.Image removed.

Spilletid: 109 minutter. 
Aldersgrense 6 år. 
Norgespremiere 31. mars. 

Velkommen. 

Om Strikkekino:

Strikkekino er sosiale og trivelige filmforestillinger spesialtilpasset for deg som gjerne vil holde pinnene i gang, og kanskje møte andre strikkere, mens du ser en god film. Vi lar det være lys på i salen, slik at du kan se pinner og masker. Vi har tilbudet strikkekino en gang i måneden. 

drammendrammen
drammen