Shakira In Concert: El Dorado World Tour

Se den i Tønsberg

Shakira

Vi viser konsertfilmen "Shakira In Concert: El Dorado World Tour" onsdag 13. november kl. 18:30.

Følg arrangementet på Facebook!

Etter den svært vellykkede utgivelsen av Shakira albumet El Dorado - som hun vant Grammy for beste Latin Pop Vocal Album og Latin Grammy for beste moderne Pop Vocal Album - returnerte til verdensscenen med sitt mest berømte show til nå, hun fremførte hits som “Chantaje” og “La Bicicleta” samt hits fra hennes 20 år lange karriere inkludert “Hips Don't Lie”, “Waka Waka (This Time for Africa)” og “Estoy Aqui”, til utsolgte stadioner og arenaer over hele verden.

Shakira In Concert: El Dorado World Tour får du oppleve larger-than-life-showet på kinolerretet. Gjennom dokumentariske opptak og Shakiras egne ord ser du det som trengs for å bringe dette høydepunktet i karrieren hennes til 22 land og nesten en million fans. Tureen ble nesten ikke noe av fordi den måtte utsettes på grunn av en stemmebåndskade.

Shakira er en global superstjerne som i en alder av 18 år hadde tatt Latin-Amerika med storm, før hun erobret internasjonale markeder bare 24 år gammel med sin crossover-hit “Whenever Wherever”. Siden den gang har hun fortsatt å bryte barrierer og rekorder rundt om i verden med sin unike blanding av latin, rock and roll og popmusikk.

Nå feirer hun sin tilbakekomst til scenen i en spennende konsertfilm som dokumenterer hennes anerkjente El Dorado World Tour - som er å se på kinoer over hele verden for et spesielt kinoarrangement i november.